Pogledajte kako pripremiti ukusnu paštetu od tune

Paštetu od tunjevine možete napraviti brzo i jednostavno. Svi recepti preuzeti su sa kulinarskog portala www.crochef.com

YouTube
Foto: YouTube
0 komentara

Kad vam treba brz i ukusan zalogaj, probajte pripremiti paštetu od tune. Konzerviranu tunu možete kupiti u svakom dućanu, a ostale namirnice možete čak i modificirati po želji. Neke možete izostaviti, neke zamijeniti sličnima, ali kao minimum probajte upotrijebiti maslac, majonezu, začine i neku vrstu ukiseljenog povrća (kapare, krastavci, masline, paprike i sl.).
PRIPREMA
Tunu izvadimo iz konzerve, ocijedimo, te zajedno s maslacem i majonezom izradimo u multipraktiku. Zatim dodamo krastavce, oguljenu pečenu papriku, slane inćune i sve zajedno još jednom izradimo dok smjesa ne postane jednolična. Dodamo kečap, kapare, tabasco, sjeckani peršin, sol, papar i sve zajedno još jednom izradimo. Dobivenu paštetu rasporedimo u manje zdjelice i možemo odmah ili rashlađeno poslužiti uz prepečeni kruh ili tost.
SASTOJCI
250g tune iz konzerve, 100 g maslaca, 100 g majoneze, 3 kisela krastavca, 1 pržena paprika, 4 slane srdele, 1/2 žličice kapara, žlica sjeckanog peršina, 2 žličice kečapa, tabasco, sol i papar

http://www.crochef.com/

Možda vas zanima i ovo:
Message