Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Pohani kruh na malo drugačiji način - s karamelom i cimetom

Pohani kruh na malo drugačiji način - s karamelom i cimetom
1

Imate li viška kruha, a baš vam se jede nešto slatko - evo ideje! Napravite pohani kruh na ovaj način. Bit će vrlo aromatičan, sočan i naprosto neodoljiv svakom gurmanu

VIDEO

Sastojci:

  • 1/2 šalice (od 2 dl) smeđeg šećera
  • 60 g maslaca
  • žlica meda
  • 3 deblje kriške kruha
  • 3 jaja
  • 3/4 šalice mlijeka
  • 1/2 žličice ekstrakta vanilije
  • 1/4 žličice cimeta
  • 1/4 žličice soli
  • maslac za premazivanje

Priprema:

U tavi zagrijte smeđi sećer, maslac i med stalno miješajući. Kad je smjesa postala zlatne boje, prelijte u lim za pečenje koji ste premazali s malo maslaca. Na smjesu složite kriške kruha i prelijte smjesom od umućenih jaja, mlijeka, vanilije, cimeta i soli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prekrijte folijom i ostavite u hladnjaku preko noći. Izvadite iz hladnjaka 30 minuta prije pečenja. Pecite u pečnici 20 do 25 minuta na 175°C.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam