Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Ponovno su zajedno: Njihove suze rastužile su tisuće ljudi

Ponovno su zajedno: Njihove suze rastužile su tisuće ljudi
1

Fotografija rastanka starijeg bračnog para nakon 62 godine zajedničkog života izazvala je nebrojene reakcije na internetu i društvenim mrežama. Mnogi su plakali zajedno s njima

VIDEO

Fotografija rastanka Anite (81) i Wolframa (83) Gottschalka iz Kanade, koje su nakon 62 godine zajedničkog života preselili u različite domove za starije, izazvala je nebrojene reakcije na internetu i društvenim mrežama. Njihove suze zbog rastanka ganule su mnoge. Bilo je to u kolovozu kada mu je ona došla u posjet. Tada su bili prisilno razdvojeni već nekoliko mjeseci. 

Pogledajte video o njima:

Naime, Wolfram koji pati od demencije i srčanih problema, smješten je ljetos u specijaliziranu ustanovu u kojoj nije odmah bilo mjesta za Anitu. Iako mu je ona s obitelji dolazila gotovo svaki dan i smještaj je bio dobar, svaki rastanak slamao im je srce. Bili su razdvojeni dugih osam mjeseci.

Čovjek koji je snimio fotografiju i objavio na Facebooku rekao je kako je to najtužnija fotografija koju je ikada u životu snimio. Neutješno su plakali. 

All media has right to use these photos and video as well as my previous post which has our statement. A video can also be found on YouTube entitled wolfram and Anita reunited. Thank you!

Posted by Ashley Kaila B on 23. rujna 2016

No ova priča ima sretan završetak. Njihova unuka Ashley Bartyik ovih je dana objavila snimku njihova ponovnog, konačnog susreta. Sreća na njihovim licima bez previše riječi pokazuje pravu snagu ljubavi i predanosti. Unuka je strahovala kako će ih razdvojeni život doslovce ubiti jer su bili prepuni tuge i stresa. 

Wolfram je preselio u dom u kojem je smještena njegova voljena žena. Par se nije prestajao smijati, ljubiti i grliti. Djelovali su kao mala djeca. 

- Sad napokon mogu posljednje godine svojih života provesti pod istim krovom. Neizmjerno smo zahvalni svima koji su pomogli da se to ostvari. Baka i djed su mi rekli da zahvalim svim ljudima na svijetu koje je njihova priča dirnula. Zdravstvene službe će pokušati ujediniti i druge parove koji su razdvojeni tijekom smještanja u straračke domove, i to što je prije moguće. Sad su imali priliku vidjetu kako razdvajanje utječe na ljude koji su cijeli život proveli zajedno - rekla je njihova unuka Ashley. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku