Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Pred Lavom je godina strasti, a mogao bi pronaći srodnu dušu

Pred Lavom je godina strasti, a mogao bi pronaći srodnu dušu
4

Samci će se zaljubiti kao nikada do sada, a za mnoge Lavove ova godina donosi sudbinsko spajanje sa srodnom dušom. Godina je dobra i za poslovanje

VIDEO

Saturn u znaku Lava upozorit će na potrebu za korjenitim promjenama koje će vas, iako možda neće uvijek biti ugodne i lake, naučiti da na zreliji način sagledate partnera i vezu te ozbiljnije prihvatite odgovornost i obveze koje donose ljubavno i bračno zajedništvo. Preispitivat ćete kvalitetu odnosa s partnerom, ispravljati pogreške te rješavati zaostale probleme i teškoće iz 2013. godine.

U prvoj polovini godine mogli biste se zapetljati u vezu s nekim tko je zauzet, ali ta će vam ljubav jako dobro odgovarati jer će partner ispunjavati sve vaše intimne želje. Možda se druga strana razvede kako bi bila s vama. Svibanj donosi razrješavanje mnogih zapetljanih osjećajnih situacija, a lipanj će nekima prijateljstvo pretvoriti u ljubavni odnos.

Ako ste sami, ljeto bi moglo biti za pamćenje, pa ćete se u kolovozu zaljubiti kao nikad do sada. Tome u prilog ide i ulazak Jupitera u vaš znak od 17. srpnja gdje će biti do kraja godine. Taj planet mnogima će donijeti posebno ljubavno iskustvo i sudbinsko spajanje sa srodnom dušom, pa ćete jesenje i zimske mjesece pamtiti po velikoj ljubavi.

Ni na poslovnom planu nećete biti uskraćeni lijepih prilika za napredovanjem. Prva polovina godine bit će tek nagovještaj dobrih prilika i uzleta u drugom dijelu, pa ćete već u travnju sklapati dobre poslove s inozemstvom, a neki će se odlučiti za život i rad u stranoj zemlji. Neka vas ne obeshrabre manji zastoji u lipnju i srpnju jer će Jupiter u vašem znaku jesenje i zimske mjesece obilježiti kao vrlo uspješnim mjesecima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odjednom će vam se početi otvarati nove prilike, vaši će potencijali zasjati u punom sjaju, a ako želite dosegnuti poslovne vrhunce i zasjesti u šefovsku fotelju, ni tu neće biti zastoja. Već u kolovozu poboljšava vam se novčana situacija, a listopad donosi više kraćih putovanja te intenzivniju komunikaciju sa šefovima i kolegama.

Vaša će se riječ slušati pa ćete ostavljati odličan dojam na sastancima. Planete će snažno istaknuti vaše ambicije, autoritet i poslovni status, stoga je pravo vrijeme da mijenjate ono čime niste zadovoljni. Budete li ustrajni, u studenom i prosincu imat ćete razloga za zadovoljstvo.

U prvoj polovini godine rješavat ćete male zdravstvene tegobe, a neke će mučiti česti bolovi u leđima. Iako vaša vitalnost u cjelini neće biti previše oslabljena, zbog Jupitera u vašem znaku u drugoj polovini godine moguće su tegobe s jetrima, cirkulacijom i gojaznošću.

Morat ćete voditi računa o prehrani. Dobro je povremeno provjeriti masnoće u krvi.

Zdravlje

U prvoj polovini godine obavljat ćete pretrage i stati na kraj nekim zdravstvenim tegobama. U drugoj polovini godine Jupiter vas osnažuje, ali vam može pojačati apetit, stoga pazite da se previše ne udebljate. Redovito vježbajte.

Posao

Ove se godine nemojte štedjeti, a najgore što možete napraviti je da budete pasivni. To bi bila velika šteta jer planeti omogućuju da lako i brzo napredujete te ostvarite poslovne snove. Mogli biste se preko noći zateći na kakvom nadređenom položaju.

Ljubav

Mnoge Lavove očekuje posebna ljubavna godina, osobito od srpnja, kada Jupiter ulazi u vaš znak i donosi vam ljubav koja će se pretvoriti u ozbiljan odnos. Želite li potomstvo, taj će vam planet i u tome biti od velike pomoći povećavajući vam plodnost.

Savjet: Pred vama je godina koja vam može donijeti željeno potomstvo. 

Sretan dan: 20. prosinac

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'