Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Pred Vodenjakom su poslovne prilike i ulazak u bračnu luku

Pred Vodenjakom su poslovne prilike i ulazak u bračnu luku
4

Dobar Saturnov utjecaj Vodenjacima će omogućiti da ostvare mnoge svoje želje i planove. Stoga je jako važno da budu što aktivniji i ambiciozniji ove godine

VIDEO

S ulaskom Merkura u vaš znak u siječnju, veljači i ožujku više ćete ulagati u školovanje. Kupovat ćete knjige, surfati po internetu, pratiti oglase ili posjećivati tečajeve kojima ćete steći znanje potrebno za obavljanje nekih poslova. Zbog Jupiterova utjecaja, u prvoj polovini godine bit ćete usmjereni na financije i zarađivanje. Prihodi će vam porasti, a neki će se okoristiti nasljedstvom, a i vaš partner će imati novčanih dobitaka. Mogli biste početi štedjeti, a neki će kreditom renovirati svoj stan ili novac uložiti u privatni posao. 

U privatnom životu očekuje vas dosta promjena. Pritom će vaše zasluge za izmirenje nesuglasica u braku ili u ostvarivanju veze s osobom osobitih kvaliteta ako ste razvedeni, biti veće nego što se nadate. Ljubavna sreća mazit će vas u siječnju, veljači, ožujku i travnju, kad će mnogi slobodni pronaći partnera koji će im odgovarati. I oni koji su u vezi ili braku imat će stabilnije odnose s voljenom osobom, a prošlogodišnje nepovoljne okolnosti napokon će nestati. Usprkos svim ovogodišnjim uzbuđenjima, obitelj će zauzimati najvažnije mjesto u vašem srcu. Jačat će vaš roditeljski instinkt, potreba da uljepšate i preuredite svoj životni prostor i nastojanje da u svakom trenutku uzvratite ljubav kojom će vas zasipati drugi ljudi i partner. 

Pazite samo na razdoblje od lipnja do rujna kada bi vas poslovna prezauzetost mogla udaljiti od partnera i djece. Zdravlje će vam biti zaštićeno Saturnom, ali se pazite debljanja i jedite lakšu hranu. Ljeti se čuvajte sunca i sitnijih ozljeda, a upalnih procesa u siječnju, travnju, svibnju i prosincu. U drugoj polovini godine naći ćete se u centru pozornosti - ako se bavite javnim poslom ili ste političar, vaša će popularnost porasti. Pred vama su odlične poslovne i financijske prilike, a na vama je samo da ih iskoristite. 

Zbog toga ne smijete sjediti skrštenih ruku, čekajući da se nešto dogodi samo od sebe. Posebno naklonjeni mjeseci bit će vam rujan i listopad kada biste zbog naravi posla mogli češće putovati. Ljubavna sreća prati vas u studenome, a ono što je bitno za ovu godinu jest da biste se mogli zaljubiti u svoga prijatelja. Obratite pozornost i na nove ljude koji će ući u vaš život - neki će htjeti s vama prijateljstvo, no pazite da se ne razočarate. Krenite u ostvarivanje davnih planova i želja jer sve će vam polaziti za rukom.

Zdravlje

Bit ćete prilično dobrog zdravlja, jedino pripazite na kolovoz i rujan – čuvajte se, odnosno ne izlažite se jakom suncu. Obnovite društveni život jer treba vam više zabave.

Posao 

Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti što i kada trebate nešto učiniti te dokazati da se bez vas ništa ne bi događalo kako treba.

Ljubav

Budite oprezni od lipnja do rujna – moguće su svađe, pa i prekidi veza. No ovo je godina u kojoj će se mnogi parovi vjenčati. Ljubavna sreća će vas maziti u prvoj polovini godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje