Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Pronađite novi supermagazin 24Cafe Specijal na kioscima!

Pronađite novi supermagazin 24Cafe Specijal na kioscima!
4

Magazin 24Cafe Specijal na 144 stranice donosi teme uz koje ćete uživati, opustiti se ali i naučiti puno toga novog. Otkrijte što vam donosimo od ovog petka!

VIDEO

24CAFE Specijal, novi magazin 24sata od ovog petka pronađite na svim kioscima i uživajte u odličnim temama koje smo pripremili za vas. Opustite se uz uvodni tekst psihologinje Ljubice Uvodić Vranić koja će vam pokazati kako da u životu promijenite ono što želite i kako da se veselimo svaki dan.

Donosimo i veliku temu o našim dragocjenim HGSS-ovcima koji su nam otkrili što ih je motiviralo za taj posao, najteže i najemotivnije akcije spašavanja te njihov životni moto koji ih pokreće u svemu. Saznajte i kako smršavjeti 30 kilograma u osam mjeseci u uz plan prehrane LCHF-PALEO poznate hrvatske nutricionistice Anite Šupe.

Naš priznati pedijatar Milivoj Jovančević osmislio je jedinstvenu aplikaciju za praćenje razvoja djeteta od rođenja do 18 godine. Pokazao nam je kako funkcionira te da donosi odgovore na većinu roditeljskih pitanja.  
Otkrit ćemo vam i kako doista funkcionira meteoropatija, kako sekte manipuliraju ljudima, zašto je Keanu Reeves najbolji lik Hollywooda, ali i opustiti vas uz križaljke i testove. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na ukupno 144 stranice pronaći ćete mnoštvo zabave, zanimljivih i novih informacija te uživati u čitanju.
Ne zaboravite - na kioscima smo od petka 6.5. i koštamo samo 14,99 kn!

Prenosimo vam u cijelosti i prvo pismo urednice Martine Starčević: 

Dobar dan, dobri ljudi!
Ako držite ovaj magazin u rukama, beskrajno mi je drago što su srce, duša i znatiželja prevladali i odlučili ste "baciti oko" na naš novi 24Cafe-specijal. A nastao je od dobrih želja i potrebom za pozitivnim i motivirajućim pričama. Već godinama moja prijateljica Tina Jokić i ja, čudimo se tragi-komičnoj situaciji u Lijepoj našoj, ali i u svijetu. Ona u Splitu, ja u Zagrebu, malo ronzamo i snebivamo se, a onda se telefoni užare od snova, želja i nade u bolje sutra.

Jer obje smo osobice koje vjeruju u čuda i volimo ljude. Zaposlene i zabrinute majke kao i stotine tisuća drugih, koje odgađaju dijetu, nemaju vremena za sebe i sanjare da osvoje jackpot taman otliki da otplate kredit. No u isto vrijeem i žene koje žele mijenjati sebe i svijet. Učiniti ga sigurnijim i boljim. Kao i svi vi koji držite ovaj magazin u rukama.

Jer ništa nije slučajno. I zato vas pozdravljamo s 24Cafe-specijalom u kojem s ponosom predstavljamo heroje naše Gorske službe spašavanja. Za vas piše psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić koja vjeruje kako je ovo pravo proljeće za promjene. O sreći vam piše legendarni Joško Marušić, a tajne vječne vitkosti otkrijte uz plan prehrane poznate nutricionistice Anite Šupe. Iskreno, ja ću slijediti Anitin plan jer bez njega bih mogla provesti ljeto u ronilačkom odijelu.

Također, otkrivamo vam i tajne podsvijesti, slasnih marinada i još mnogih sitnica koje život znače. I pozivamo vas da nam šaljete priče o dobrim ljudima ili temama koje želite čitati u ljetnom broju. Svako dobro i budite promjena koju želite vidjeti u svijetu! Nije lako, ali duša i srce znaju da se isplati.
Martina

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara