Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Radni styling pomoći će da se osjećamo kao da smo na poslu

Radni styling pomoći će da se  osjećamo kao da smo na poslu
1

Kad radimo od doma, situaciju će nam olakšati presvlačenje iz odjeće za spavanje i priprema za sjedanje u vlastiti, improvizirani kućni ured, kao i rituali koje radimo kad inače idemo na posao

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Isaac Mizrahi: Ne mogu više gledati sve te silne joga tajice

- U trenucima poput ovih ujutro se odjenem kao za posao te se držim rutine koju inače radim kad krećem van iz kuće. Samo kombiniranje me veseli, a biranje odjeće svakog jutra ključni su mi kako bih se što opuštenije privikla na ovu situaciju i održala osjećaj normalnog života - komentirala je savjetnica Jasmine Garnsworthy za WhoWhatWear.

Gemma Rose Breger i Samantha Silver, osnivačice kompanije "This Is Mothership", često rade od doma te imaju iskustva u ovakvim situacijama.

- Najvažnije je ući u poslovni "okvir" i stanje uma te razdvojiti odjeću u kojoj radimo od one u kojoj ležimo na kauču. Na taj način produktivnost je veća. Time mentalno povlačimo granicu između posla i kraja dana, kad se konačno udobno zavalimo - savjetuju Gemma i Samantha.

Njihova kućna poslovna odjeća uključuje veste, ali i ukrase poput ukosnica ili vintage ogrlica, a tu je i šminka, jer cure inzistiraju na crvenom ružu koji im također daje osjećaj poslovnosti i ozbiljnosti.

Florencia Cavallo, suosnivačica brenda Golden Edit, predlaže nešto jednostavno i klasično.

- Moji favoriti za rad od doma su bijele bluze i traperice. U njima se osjećam ležerno, a opet elegantno, naročito ako moram obaviti koji video poziv. Često dodam i neki komad nakita koji dodatno podiže kombinaciju i raspoloženje. Favoriti su mi trenutno školjke, koje me podsjećaju na ljeto - ističe Florencia.

Harriet Davey, novinarka, ujutro se trudi napraviti klasičnu dnevnu rutinu prije posla.

- Ujutro se tuširam i spremam kao da idem van, to mi daje neki smisao i okvir normalnosti. Nakon toga nosim nešto jednostavno i minimalistički - izjavila je Harriet.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Isaac Mizrahi: Ne mogu više gledati sve te silne joga tajice

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti