Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Rakovi će ostvarivati svoje poslovne te ljubavne planove

Rakovi će ostvarivati svoje poslovne te ljubavne planove
4

Osamljenim Rakovima neće manjkati prilika za nova poznanstva, a neki će u srpnju ući i u novu vezu ili će pronaći snage i okrenuti novu stranicu u životu

VIDEO

Početkom mjeseca bit ćete slabe osjećajne motivacije. Teško će vas se moći osvojiti ili zavesti jer ćete biti zatvoreni u svoj svijet i za druge nedodirljivi. Uzrok može biti prekid ljubavne veze u kojoj vas je partner jako povrijedio. Neki među vama možda su zaljubljeni u osobu koja vašu ljubav hrani lažnim nadama, no da od te priče nema napretka, shvatit ćete i sami. Trebat će vam neko vrijeme dok posložite  nered svog ljubavnog života. Kretanje Marsa vašim znakom poticat će vas na impulzivne reakcije i nepromišljene verbalne izjave, koje bi vam mogle stvarati teškoće u razumijevanju s bližnjima. 

Bit će trenutaka kada će se vaša gotovo idilična ljubavna situacija u sekundi pretvoriti u svađu. Takve će osjećajne turbulencije ipak biti prolazne. Agresivnim Marsovim energijama suprotstavljat će se romantična Venera, koja će od 19. srpnja biti u vama prijateljskom znaku Djevice. Od tog datuma u vama će sve više bujati potreba da imate nekog s kime ćete razmjenjivati nježnosti. 

Osamljenim Rakovima neće manjkati prilika za nova poznanstva, a neki će u srpnju ući i u novu vezu. Venera će biti vaš kvalitetan vodič kroz ljubavni labirint, osobito ako ste rođeni u lipnju. Kad ne budete bili u stanju dokučiti partnerovo ponašanje ili riječi, “proradit” će vaša dobro poznata racionalnost, koja će vam omogućiti da stavite stvari na svoje mjesto i pronađete u tom trenutku najbolje rješenje. 

Stalne veze prolazit će kroz skladno razdoblje. Povremeni poremećaji bit će vezani uz neke vanjske okolnosti ili diobu obiteljskih obveza. Nemojte dopustiti da vam se roditelji i prijatelji upleću u brak. Zajednički život sa starijim osobama, primjerice vašim ili partnerovim roditeljima, pokazat će se kao veliko iskušenje za oboje, koje ćete prevladati ako se pomirite s trenutačnim stanjem.Poslovni zastoji bit će najviše izraženi do 7. srpnja – tad pazite što potpisujete i pazite kome se povjeravate – mogli biste shvatiti da vam neke kolege nisu tako dobri prijatelji kako ste mislili. 

No od 8. srpnja kada Merkur uđe u vaš znak, poslovna zbivanja pružit će vam mnogo prilika za dokazivanje osobnih mogućnosti, znanja i kvaliteta. Iako ćete dosta vremena provoditi na poslu, nećete se žaliti. Znat ćete da to činite zbog nekog cilja kojeg želite ostvariti. Izvjesne su pozitivne promjene u postojećoj radnoj sredini ili ćete se uhodavati i upoznavati se s novim projektima unutar nove tvrtke. Imat ćete i  zaštitu Sunca u svom znaku pa ćete maštovito rješavati probleme, posebice one financijske ili pravne. Ipak, ne upuštajte se u rješavanje imovinskih pitanja, alimentacije ili nasljedstva. 

No često će vam se događati pogreške, osobito pri obavljanju poslova u kojima ste vješti. Razlog tomu bit će rastresenost. Obavljat ćete poslove brzo, gotovo automatski, a pritom razmišljati o nečem sasvim drugom. Pokušajte se usredotočiti na ono što radite. No uz neosporne komunikacijske vještine, uspjeh će biti neupitan. Netko će vam pružiti jako bitnu uslugu i tako vam omogućiti da brže i lakše ostvarite svoje ambicije. Tražite li novi posao ili čekate odgovor na natječaj, bit ćete ugodno iznenađeni u posljednjim danima srpnja. 

Naime, od 24. srpnja ulazak Sunca i Merkura u vaše polje novca donijet će vam stabilniju financijsku situaciju, ali i svijest o sebi i svojim pravim vrijednostima. Samopouzdanje će vam biti visoko, a vi poslovno iznimno uspješni. Mars u vašem znaku navješćuje prolazne vrtoglavice, bolove u mišićima ili čak mučnine.  Nećete poštivati potrebe i granice izdržljivosti svoga tijela. Nakon teških fizičkih naprezanja, predahnite. Nastojte ne raditi više stvari odjednom. Ako se bavite sportom, manje opterećujte zglobove, koljena i listove nogu. 

Ljubav preko cijelog ljeta

U srpnju će vam za rukom polaziti sve čega se primite. Ako ste na ljetovanju, godit će vam hotelska hrana i smještaj, a ako ste unajmili apartman, uživat ćete u nezaboravnom pogledu na more. Niste pristalica gužvi na plažama, pa će vas više zanimati kako se s partnerom maknuti od tuđih pogleda i uživati u intimi kakve zabačene uvalice. Pojačat će se vaš smisao za humor, koji će vas okruživati ljudima željnih dobrog provoda. Bilo u svom gradu ili na moru, srpanj vam donosi poznanstvo koje će se vrlo brzo pretvoriti u vezu. Odlučite li kolovoz provesti radno, povremeni ili honorarni posao donijet će vam dovoljno novca za provode, a mogli biste upoznati privlačnu osobu dubljeg džepa koja će vas izvoditi na skupa mjesta. Kako god bilo, ovo ljeto vas neće ostaviti bez ljubavnih prilika.Čak štoviše, druga polovina kolovoza i prva polovina rujna mogli bi vam ostati u sjećanju kao velika osjećajna  prekretnica, a koja podrazumijeva život u dvoje ili dolazak prinove. Pokazat ćete zrelost i spremnost da svoj odnos zaokružite brakom, stoga nije isključeno da vašem prstu zablista zaručnički prsten.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Seksualno usijanje bit će najjače uz Bika koji je puteni i strpljivi ljubavnik, dok ćete za Škorpiona biti  “lak plijen“ pa će bez problema otkrivati sva vaša najskrivenija erotska maštanja. Riba će vas oboriti s nogu vatrom u očima.

Koga izbjeći?

Odnos s Rakom bit će prožet svađama. Oboje ste uporni i svojeglavi, a  Rak je taj koji najviše trpi. Izbjegnite i Vagu koja će vas izluditi svojom potrebom za društvenim životom, izlascima, ali i neodlučnošću. 

Seks

Mars u vašem znaku obdarit će vas snagom i izdržljivošću. Vaša će strast biti pritajena, ali snažna. Nećete poklanjati srce pa će samo zaljubljeni Rakovi iskazati svoja umijeća.

Posao

Do 7. srpnja planeti donose zastoje u planovima, a i neke kolege pokazat će se neiskrenima. Od 8. srpnja sve kreće nabolje, pa ćete se isticati znanjem i vještinama.

Zdravlje

Mogli biste imati osjetljiviju kožu, a mlađi problema s aknama. Ne izlažite se previše suncu.. Zbog Marsa u znaku skloniji ste crvenilu kože pa se na plaži držite hladovine.

Obitelj

Boravak u domu ispunjavat će vas nervozom u drugoj polovini mjeseca. Moglo bi vas ometati prisustvo jednog gosta, ponašanje ukućana ili slabije zdravlje roditelja.

Novac

Mogli bi vas snaći troškovi, iako vas ovaj mjesec može i iznenaditi – neke će razveseliti povrat poreza ili će na drugi način dobiti  novac.

Savjet

Iskoristite boravak Sunca u svome znaku za ostvarenje poslovnih i ljubavnih planova. Smoći ćete snage okrenuti leđa starome i okrenuti novu stranicu u životu. Učlanite se u neko udruženje i češće boravite u društvima – neka i drugi uživaju u vašem šarmu.

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'