Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Raku se smiješi novi posao, ali imat će problema sa zdravljem

Raku se smiješi novi posao, ali imat će problema sa zdravljem
4

Zbog Saturna u polju rada, Rakove tijekom godine očekuju velike poslovne promjene pa će mnogi raditi na novim radnim mjestima i zadacima

VIDEO

Položaj Saturna i Jupitera upućuje na godinu ozbiljnog rada, ali i godinu financijskih postignuća. Stvarat ćete nova korisna poznanstva od kojih će neka tijekom veljače, ožujka i svibnja prerasti u zanimljive i lijepe ljubavne veze.  Planetarni utjecaji potaknut će vas da više radite na sebi, da sazrijevate i pružate otpor svemu što vam ometa u napredovanjima. Stoga je ovo godina koja vam može donijeti mnogo toga dobroga, zato otvorite oči i ugrabite svaku prigodu koja vam se bude pružila. 

U proljetnim mjesecima pokazat ćete zavidnu snagu, upornost i samostalnost u rješavanju problema. Neke veze ćete raskinuti, a s ljudima koje će se u kriznim situacijama pokazati kao siguran oslonac, zasnovati čvrsto prijateljstvo. Jupiterovo kretanje vašim poljem financija donosi vam sigurne prihode koji čak mogu biti i povećani. Mogli biste dobiti više poslova, zbog čega ćete se nerijetko osjećati iscrpljeno, no trud će se itekako isplatiti. Vaše će zarade biti više, a oni ambiciozni i uspješni u karijeri udarit će temelje unosnim poslovima. Mnogima do vas doći će do promjena na radnom mjestu. 

To može biti dolazaka novog kolege ili čak novog poslovođe, odnosno šefa, a nije isključena ni reorganizacija u tvrtki za koju radite. Stoga nije isključeno da ćete raditi na novim radnim zadacima s kojima nećete biti previše zadovoljni - no donosit će vam veće zarade. Morat ćete pripaziti na međuljudske odnose, pa bi napetosti  s nekim kolegama mogle kulminirati tijekom svibnja, lipnja ili srpnja. No dobra vijest bit će za one koji su nezaposleni - novi posao mogli biste dobiti u travnju! 

Jupiterov ulazak u znak Djevice od 18. kolovoza pa sve do kraja godine usmjeravat će vas na obitelj.  Mogli biste nešto nadograđivati ili uređivati interijer, a neki će se preseliti u novi stan. Na ljubavnom planu ovo će biti dobra godina, u čemu će prednjačiti srpanj, listopad, studeni i prosinac koji samcima donosi novu ljubav, a vezanima skladne odnose. Zbog Saturnova utjecaja, zdravlje će vam biti osjetljivo, osobito tijekom veljače, svibnja, lipnja, listopada i prosinca. Obavljat ćete pretrage, promijeniti terapiju, ali se i više baviti zdravljem. Počet ćete se zdravije hraniti, osluškivati svoje tijelo i stati kad ste umorni. Ako niste pobornik vježbanja, ove godine biste u tome mogli biti izuzetno aktivni.

Zdravlje

Čuvajte svoje zdravlje tijekom ožujka, ljetnih mjeseci te studenoga i prosinca kada će vam imunitet biti u padu, a vi dosta umorni i iscrpljeni.

Posao

Očekuju vas mnoge promjene - možda ćete raditi posao koji vam ne odgovara, ali će zato primanja biti dobra. Nezaposleni će se zaposliti.

Ljubav

Vaša će se veza ili brak ove godine učvrstiti, samo pazite da vas poslovne obveze ne udalje od voljene osobe. Nekima je moguća simpatija na poslu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'