Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Raskošna ledena bajka prvi put kod nas: Maša i medo na ledu

Raskošna ledena bajka prvi put kod nas: Maša i medo na ledu
1

Omiljeni crtani junaci mališane će dočekati 04. ožujka 2017. u  Areni Zagreb! Kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će vas u pravu šumsku pustolovinu

VIDEO

Ruski animirani film "Maša i Medvjed" odavno je oborio sve rekorde gledanosti, a časopis Animation već ga je uvrstio u crtane klasike. Kako bi i zagrebački mališani mogli uživati u pustolovinama djevojčice Maše i Medvjeda, pobrinula se Star produkcija, koja na veliku radost djece ali i njihovih roditelja po prvi put u Hrvatsku dovodi fantastičan licencirani show "Maša i Medvjed na ledu". Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom. U do sad neviđenoj spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača. 

Show "Maša i Medvjed na ledu" svjetsku premijeru imao je 2015. godine u Slovačkoj gdje ju je s oduševljenjem pogledalo više od 55.000 djece i odraslih. Nakon tog uspjeha, trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je krenuti na europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Najraskošniji show za djecu i njihove roditelje održat će se 04. ožujka 2017. godine u zagrebačkoj Areni. 
 
Najpopularniji crtani film na svijetu zasnovan je na ruskoj narodnoj priči, a prati dogodovštine trogodišnje djevojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medvjedom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvijezdom. Crtić je prvi put emitiran 2009. godine, prikazuje se u 120 zemalja uključujući i Sjedinjene Američke Države, a da je riječ o uspješnom projektu govori i činjenica da je posljednji jezik na koji je preveden -  zanzibarski.

Spektakularna predstava "Maša i Medvjed na ledu" predstavlja jedinstvenu suvremenu adaptaciju ruske hit animirane serije koja je odavno oborila sve rekorde gledanosti. S pravom se može reći kako su Maša i Medvjed fenomen koji je u kratko vrijeme uspio osvojiti srca mališana širom svijeta. 

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, "Maša i Medvjed na ledu" jedini je veličanstveni show koji će vas barem na kratko odvesti u svijet raskošne ledene bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti. 

Ulaznice za ovaj nikad viđeni projekt, koji po prvi put dolazi u Zagreb, po povoljnijoj cijeni možete kupiti od srijede, 26. listopada do 26. studenog u sustavu Eventima po cijeni od 90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'