Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Romantične frizure nadahnute modom srednjeg vijeka, lako je

Ženska kosa se od pamtivijeka plela u pletenice, radile su se frizure s nizovima pletenica i dodavali ukrasi kako bi frizure bile jedinstvene. Ukradite i vi koju ideju ovog proljeća...

VIDEO

Internet, kao mjesto mnogobrojnih ideja, je često zasićeno svime i svačim i teško je filtrirati bitne od nebitnog kod pretraga sadržaja.  Zato smo se potrudili i za vas izdvojili neke od najljepših srednjovjekovnih frizura koje biste mogli isprobati ovo proljeće. 

1.Tri pletenice započete desetak centimetara od korijena kose, labavog "tkanja" će dati dojam ležernosti, a sam izgleda je jako zanimljiv.

2.Niz od više pletenica uvezanih iz jednog repa daje dojam Glamoura, a s dodavanjem prednjih pramenova (iznad ili odmah iza uha) dobivate dojam višedimenzionalnosti.

3.Za pletenicu s više od tri niza kose treba malo vježbe, ali rezultat je vrijedan truda. 

4.Više tanjih pletenica uvezanih s jednom debljom pletenicom izgleda kao rad pravog majstora. Trik je u tome da dok pletete debelu (glavnu pletenicu) izvlačite pramenove dok se plete i na taj način postižete dojam vela. A, ako još dodate lijepi komad nakita za kosu cijelu frizuru ćete podići za 3 nivoa.

5.Nakit za kosu nije baš lako za naći, ali veći komadi mogu riješiti problem nakita i frizure- tzv. 2U1 rješenje za nedostatak vremena za pripremu za van.

6. Ako niste za pletenice, onda mali metalni ukrasi upleteni na pravim mjestima u kosi mogu se pokazati kao idealan način u kratko vrijeme napraviti frizuru koja će izdržati cijeli dan.

7 Pletenice s metalnim ukrasima, kopčama i raznim umetcima će možda zvučati dosadno. Za one divljeg duha, perje i perlice će biti izvrstan izbor. 

8. Nemarna frizura koja može stajati i više dana je idealna za osobe koje nemaju višak vremena ujutro, a ne vole dugu kosu nositi u repovima i punđama. Par manjih i jedna veća pletenica s jedne ili obje strane lica će riješiti problem s padanjem kose u oči, a i izgledat će lijepo i uredno.

9. Zašto ne bi i cvijeće bilo uvezano u vašu kosu? Uvedite prirodu, ili barem njen mali dio, u vaš dan. A frizura će izgledati lijepo i svježe.

10. Bez obzira što stavili u kosu, ili samo radili pletenice raznih debljina i dužina, budite kreativni, dajte si oduška i bez pritiska isprobavajte frizure i uživajte u rezultatima.

11. Pogledajte video kako početi s izradom ovakvih frizura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'