Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

Sami ste? Zbog ovih će vam priča biti drago zbog toga...

Sami ste? Zbog ovih će vam priča biti drago zbog toga...
1

"Bolje sam nego u lošem društvu" stara je mudrost koju potvrđuju priče čitatelja koji su podijelili svoje horor ljubavne priče o bivšim partnerima na internetu

VIDEO

Nije svaka ljubavna priča ista, kao što nije ista niti količina žaljenja ako veza propadne. Ove su priče koju su s javnošću podijelili čitatelji Buzzfeeda

  • "Moj bivši je htio da obavimo DNK test kako bi dokazali da je naša kćer moja unatoč činjenici da je doslovno vidio kako izlazi iz moje vagine"
  • "Počeo je piti svoj urin i umivati se u njemu. Mislio je kako može postati Isus. Imao je neke od najglupljih teorija zavjere koje sam ikad čula. Stalno mi je nabijao komplekse na račun mog izgleda. Trebam li nastaviti?"
  • "Nakon što me je poznavao tjedan dana napravio je glazbenu playlistu na svom iPodu s pjesmama koje ga podsjećaju na mene. Bilo je 600 pjesama na toj listi."
  • "Jedan od mojih bivših mi je ukrao šalice za kavu. Ne sve, samo po jednu iz svakog seta tako da nemam niti jedan komplet."
  • "Nekoliko tjedana nakon prekida dobila sam e-mail od njega u kojem je pisalo kako je gledao svoj inbox te mu se činilo da smo prijatelji, no on je imao operaciju na mozgu zbog koje je izgubio pamćenje te ne zna tko sam točno. Tražio je da se nađemo, no znala sam da laže - ako je izgubio pamćenje kako se mogao sjetiti svoje lozinke na mailu? Ispitivala sam ga o operaciji te je tvrdio da je riječ o posebnoj operaciji koju inače izvode samo na djeci u Africi. Tim mi je glupostima samo potvrdio da je prekid bila dobra odluka."
  • "Odglumio je da ima rak nakon što smo prekinuli. Lažirao je nalaze, otišao u bolnicu i od tamo mi slao selfije. Nakon što nisam reagirala kako je želio, čudesno je ozdravio."
  • "Ukrao mi je kremu za tijelo kroz otvoreni prozor spavaće sobe. Sljedeće jutro me nazvao i pitao nedostaje li mi nešto. Njegovo objašnjenje je bilo da je samo htio imati nešto moje..."
  • Moj je bivši uzeo cijelu moju opremu za kampiranje - šator, vreću za spavanje, vjetrovku, čizme... Odnio ih je u šumu i ostavio tamo. Oprema je vrijedila tisuće i tisuće dolara, a uzeo je čak i moje dodatne deke, tave, pokrivače, ma sve što se može koristiti u prirodi...WTF?"
  • "Ostavio me jer mu je mama rekla da to napravi."
  • "Moj je bivši kreirao lažni profil na internetu pod mojim imenom i s pravim slikama jer mu je to bilo zabavno. Saznala sam tako da sam ga uhvatila kako se dopisuje s nekim dečkom u moje ime. S tog je lažnog profila pisao lude poruke na svoj profil, kako bi ispala neka luđakinja koja ga opsjeda. To što me ostavio u osmom mjesecu trudnoće je najbolja stvar koju je napravio."
  • "Prvo mi je razbio staklo na automobilu nakon prekida, a nekoliko tjedana poslije me tužio na sudu jer sam mu ukrala psa kojeg sam ja platila. Očigledno je da sam bila pijana cijelo vrijeme trajanja veze."
  • "Sakrio se u automobilu našeg zajedničkog prijatelja kako bi mogao prisluškivati razgovor između njega i mene."
  • "Odselio se iz našeg stana dok sam bila na poslovnom putu u Europi. Nije mi rekao ni riječ, a slučajno sam ga srela godinu dana poslije. Udebljao se 25 kilograma i još je sam. Što ti je karma..."
  • "Išao sam na vjenčanje svojih prijatelja nekoliko mjeseci nakon prekida. Znala je za vjenčanje i nazvala sve hotele u okolici dok nije otkrila gdje će svadba biti. Nazvala je mladence u sobu u pola 3 ujutro da ih pita jesam li bio sam na vjenčanju."
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku