Obavijesti

Lifestyle

Komentari 92

Slavni velikani s "malima": E. Iglesias, Jude Law, Ashton...

Slavni velikani s "malima": E. Iglesias, Jude Law, Ashton...
9

Za ove se zvijezde priča, a neki i sami potvrđuju glasine kako nisu osobito "obdareni ispod pojasa". To ih nije spriječilo da postanu slavni, bogati i zavodnici

VIDEO

Rijetko koji muškarac ne zna veličinu svog penisa, a pitanje "je li veličina važna" je ono koje će uvijek izazvati polemike i zanimanje. Zanimanje je još veće ako se radi o slavnim muškarcima, a ove slavne zvijezde čak otvoreno priznaju da nose "male pakete".

1. Enrique Iglesias

Za razliku od njegovog oca, slavnog Julia koji se u svojim pjesmama i intervjuima hvalio zavodničkim vještinama, Enrique je puno skromniji. Naime, 2005. je izjavio kako ima "najmanji penis na svijetu", a često se zna i šaliti na račun toga. U intervjuu za Houston Press je rekao da sljedeći proizvod koji će reklamirati će biti ekstra mali prezervativi.

- Nikad ne mogu naći male kondome, a znam da je vrlo sramotno ljudima tražiti ih u dućanu. To znam iz vlastitog iskustva - iskreno je priznao.

Kao da to nije dovoljno, dodao je informaciju da u seksu ne može "izdržati ni osam minuta".

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni o kojima se 'šuška' da imaju 'male'

Pokretanje videa...

24sata Video 00:36

2. Ashton Kutcher

Nema goreg od bijesa bivše partnerice, osobito one koja govori u javnosti. Upravo to se dogodilo slavnom glumcu prilikom gostovanja njegove bivše partnerice Brittany Murphy u TV showu Davida Lettermana 2008. Na pitanje što misli o braku Ashtona i Demi Moore, odgovorila je: "Očito je kako u ljubavi neke stvari nisu važne. Točnije, on se očito ne zamara godinama, a ona se očito ne zamara veličinom". Nakon toga je dodala da se šali, ali joj nitko nije povjerovao. Ashton se navodno nije naljutio, a nakon njezine smrti dvije godine kasnije bio je jako pogođen.

3. Howard Stern

Godinama se Howard Stern izrugivao na račun veličine svog penisa, a magazinu Rolling Stone je objasnio svoju iskrenost.

- Mislim da je u redu biti otvoren. Niti jedan frajer ne bi priznao da ima mali penis. Slobodno zabilježite moju izjavu, moguće je da imam najmanji penis na svijetu - izjavio je.

Također je želio svoju knjigu "Private Parts" nazvati "Penis", jer bi tako ljudi, nakon što bi došao na prvo mjesto ljestvice čitanosti, morali reći da je Penis Howarda Sterna broj jedan.

4. Jude Law

Nekoliko tjedana nakon što je Jude Law 2005. javno priznao svoju aferu s dadiljom, cijeli je svijet "zavirio" u njegove genitalije na slikama objavljenim u New York Postu. Iako je nosio kupaće gaće, one su bile iznimno uske. Kako slike nisu bile laskave, cijeli svijet se zabavljao komentiranjem. Neke su verzije bile da se "smežurao" zbog kupanja.

5. Nick Lachey

Nakon razvoda od njega 2006., Jessica Simpson je u izjavila da je njegov "mali alat" nekad doista predstavlja problem.

- Kod našeg prvog seksa , da vam iskreno kažem, nisam gotovo ništa osjetila. Sve sam odglumila jer mi ga je bilo žao. Sviđao mi se i mislim da sam ga tad već voljela - priznala je Jessica.

6. Tom Arnold

Nakon razvoda od Roseanne Barr 1994., njegova je bivša supruga izjavila kako njegov penis ne prelazi osam centimetara. On je potvrdio svoj smisao za humor nakon što su ga tražili da komentira njezinu izjavu:

- Mali, što to znači mali? Dovraga, pa i Boeing 747 izgleda malo u Grand Canyonu - izjavio je.

Poslije toga je rekao kako mu je Roseanne napravila uslugu jer je rekla da mu je "mali", jer bi se žene ugodno iznenadile nakon što bi vidjele da je prosječan.

7. Shia LaBeouf

U intervjuu za Playboy 2009. govorio je o tome kako je izgubio djevičanstvo, ali pritom otkrio i koji detalj "previše".

- Stavio sam jastuk ispod njezine stražnjice jer sam tako vidio u pornofilmovima. Postavio sam je ispred sebe pod čudnim kutem, gdje nikako nisam mogao pogoditi ono što trebam. Nisam osobito obdaren, pa to očito nije bio dobar potez - rekao je.

8. Mick Jagger

U ovom slučaju nije samo riječ o bivšim djevojkama koje zadaju "udarce ispod pojasa" svojim izjavama. Keith Richards tako je izjavio da "Marianne Faithfull uopće se nije mogla zabaviti s njegovim malim penisom. Znam da ima ogroman par testisa, ali ona ne mogu ispuniti prazninu, ako me razumijete.

Bivša Mickova žena Jerri Hall brzo je priskočila u njegovu obranu rekavši da je Mick dobro obdaren u emisiji Grahama Nortona za BBC.

Valjda ja to dobro znam, bila sam s njim i gledala ga 23 godine - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku