Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Slika koja će vas dirnuti: Dugo čekana beba u srcu od injekcija

Slika koja će vas dirnuti: Dugo čekana beba u srcu od injekcija
1

Nakon tri spontana pobačaja, Macy Rodeffer i njezin suprug čekaju svoju bebu. Veselu vijest objavili su fotografijom srca od injekcija IVF tretmana i slike bebe s UZV-a

VIDEO

Macy Rodeffer i njezin suprug pokušavali su dobiti bebu četiri godine. Nakon tri spontana pobačaja, operacije i lijekova, uzbuđeno je podijelila vijest da je trudna s ostatkom svijeta, donosi ABC News. No ono što njezinu objavu čini posebnom je fotografija - srce od IVF injekcija koje okružuje bebinu sliku s ultrazvuka i bodi s natpisom "vrijedno čekanja i čekanja i čekanja". Inspirirala ju je žena koja je lani na sličan način objavila trudnoću. 

- Željela sam samo pokazati... kako teška neplodnost može biti. Moja slika sadrži medikamente i injekcije od samo jedne ture IVF-a - ispričala je.

Ima ljudi kojima je puno gore nego nama, koji su prošli puno teži put nego mi, istovremeno se noseći s uvredljivim riječima, neželjenim savjetima i osuđujućim komentarima. Ovo je ujedno bio i moj način da pokažem prijateljima i obitelji što smo sve prošli za našu bebu, jer mi se često činilo da im riječi nisu bile dovoljne - dodala je Macy. 

Većina reakcija na njezinu fotografiju je bila pozitivna, iako je bilo i onih koji su ih kritizirali što nisu usvojili dijete. 
- Posvajanje može biti jednako emotivno i financijski bolno kao i tretmani protiv nepolodnosti - istaknula je, dodajući da bi voljela jednog dana i posvojiti dijete jer su njena majka i rođak posvojeni. 

Sve što prolazi Macy piše i na svom blog Martinis and Medicine. U zadnjem postu čestitala je sama sebi Majčin dan riječima: 
"Moj prvi Majčin dan. Laž. Ovo nije moj prvi, to je moj četvrti. Samo je prvi u koji sam ja bila uključena riječima Sretan Majčin dan. Prvi koji nisam slavila sama."

Njezina priča ohrabrila je mnoge koji se bore s neplodnošću i silno žele bebu. Uz nju znaju da nisu sami, da ima puno parova koji prolaze kroz velike poteškoće sa začećem, pogotovo kada je u pitanju umjetna oplodnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'