Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

Spektakularne haljine s dodjele Zlatnog globusa - prekrasne su

Spektakularne haljine s dodjele Zlatnog globusa - prekrasne su
1

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus teško je istaknuti samo par zvijezda koje su oduševile, ali glave su se definitivno okretale za Emily Ratajkowski, Sofiom Vergarom, Lily Collins i Blake Lively

VIDEO

Ovogodišnji Zlatni globus bio je iznenađenje i zbog gomile predivnih haljina.

Emily Ratajkowski arrives at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Veliki broj glumica oduševio je i gledatelje i sveprisutne i modne kritičare svojim izborom.

Model Chrissy Teigen arrives at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Bilo je puno sličnih izbora iz čega se nazire trend različitih boja i materijala koji će se ove godine sigurno još nositi. 

Kristin Cavallari arrives at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Pogledajte što se sinoć sve izdogađalo u Beverly Hillsu - jer ove zvijezde izgledale su doista spektakularno. 

Zlatne haljine definitivno su trend. Zagasita zlatna, detalji ili žuto-zlatna svejedno je, ove haljine sigurno će biti opcija mnogih ove godine. Sinoć su ih nosile Sofia Vergara, Chrissy Teigen, Sarah Paulson i Priyanka Chopra.

Bijele svjetlucave haljine s dobro pogođenom dozom srebrnih ili zlatnih detalja asociraju na zlatna doba Hollywooda i neminovno stvaraju glamur. Sinoć su ih odabrale Kristin Cavallari, Naomi Harris, Nicole Kidman, Drew Barrymore i Kelly Preston.

Crne svjetlucave haljine siguran su izbor kada su posrijedi ovakvi glamurozni eventi. S crnom je teško pogriješiti, a kada dobrom kroju dodate gliter, šljokice ili kamenčiće - vjerojatnost je velika da ćete izgledati odlično. Sinoć su ih nosile Kristen Bell, Amy Adams, Rachel Bloom, Gal Gadot i Goldie Hawn.

Crno-bijela kombinacija super je odabir kada želite izgledati elegantno, a drugačije. Sinoć je bilo dosta dobrih krojeva i kombinacija, a nosile su ih Jessica Biel, Sophie Turner, Heidi Klum i Julia Louis-Dreyfus.

Crne haljine bez ukrasa sinoć je nosilo nekoliko zvijezda - Winona Ryder, Monica Belluci i Mandy Moore.

Blake Lively u crnoj haljini sa zlatnim detaljima definitivno je osvojila sve prisutne:

Actress Blake Lively arrives at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Bijela haljina izbor je s kojim ne možete pogriješiti. Uvijek su elegantne i upečatljive. Nosile su ih Sienna Miller, Issa Rae, Gillian Anderson, Sarah Jessica Parker i Kristen Wiig.

Nježno ružičaste haljine novi su trend koji otkriva ženstvenost i poletnost. Nosile su ih Carrie Underwood, Claire Foy, Felicity Jones, Connie Briton i Zoe Saldana.

Među glumicama koje su odabrale ružičastu nijansu posebno se istaknula Lily Collins:

Žute boje na haljini upečatljive su i odličan izbor ako se želite istaknuti. Sinoć su ih nosile Reese Witherspoon, Emily Ratajkowski, Maisie Williams i Natalie Portman. 

Emma Stone - dobitnica Zlatnog globusa za najbolju žensku ulogu u filmu "La La Land" nosila je nježno-ružičastu svjetlucavu haljinu.

Balske haljine siguran su izbor na ovakvim svečanim događanjima. Nosilo ih je šest zvijezda, od kojih su neke posegnule za cvjetnim printom poput Olivie Culpo i Giuliane Rancic, a neke su radije birale klasiku poput Sarah Jessice Parker. 

Krinolina kroj balskih haljina zapravo odgovara jedino ovakvim glamuroznim eventima i vjenčanjima pa nije čudno što ih uvijek ima na crvenom tepihu. Na slici ispod su Barbara Meier, Lily Collins i Lola Kirke.

Bilo je i onih koje definitivno imaju drugačiji stil od drugih pa nije ni čudo da upravo one često postavljaju nove trendove ili su sinonim za elegantnu klasiku poput Jessice Chastain, Kerry Washington, Brie Larson, Naomi Campbell i Anne Kendrick:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje