Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Što je pozitivno, ali i negativno u svakom horoskopskom znaku

Što je pozitivno, ali i negativno u svakom horoskopskom znaku
1

Bikovi su miroljubivi i nastoje pomoći drugima, rakovi su nježni i uvijek poštuju tuđe mišljenje, a Vodenjaci imaju izražen osjećaj za slobodu i pravdu, ali malo uvrnuti

VIDEO

Svaki zodijački znak ima karakteristične dobre i ne baš dobre osobine. No mi imamo slobodnu volju i možemo odabrati što ćemo od njih izražavati u životu. U Zodijaku ne postoje dobri i loši znakovi, svi oni imaju potencijale koji se mogu izražavati na pozitivniji ili negativniji način. 

Ženi rođenoj u ovom znaku se svi dive, ali je se i mnogi boje
Ženi rođenoj u ovom znaku se svi dive, ali je se i mnogi boje

Većina ljudi koja zapravo ne zna mnogo o astrologiji smatra kako se rođenjem u nekom znaku automatski preuzimaju pozitivna obilježja toga znaka. Vrlo je često upravo suprotno. Na početku svojeg osvješćivanja gotovo u pravilu mnogo češće izražavamo negativne osobine tipične za naš Sunčev znak, a tek poslije dolazimo u priliku na harmoničan način usvojiti i pozitivne. 

Upravo je zbog svega toga dobro upoznati negativne karakteristike znaka rođenja, a nakon toga usmjeriti pozornost na osvješćivanje pozitivnih. Tako svjesno možemo obuzdavati i ne baš plemenite reakcije te pobude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

OVAN

Dreamstime

Pozitivno: Ovnovi znaju biti vrlo hrabri i odlučni. Djeluju brzo i ne treba im motivacija sa strane. Imaju mnogo energije i ne opterećuju se prošlošću.

Negativno: Ovnovi rade više stvari odjedanput i nemaju strpljenja za dugotrajne projekte. Iza njih uvijek ostaju gomile nedovršenih poslova. Kad nije kako su zamislili, postaju vrlo agresivni.

BIK

Dreamstime

Pozitivno: Bikovi su vrlo topli ljudi. Uvijek nastoje biti praktični i pomoći drugima. Miroljubivi su te su vrlo često nadareni za umjetnost.

Negativno: Kad nisu u svom elementu, Bikovi postaju veoma nepokretni i lijeni. Tvrdoglavi su i ne prihvaćaju nikakve savjete sa strane. Kritični su.

BLIZANCI

Dreamstime

Pozitivno: Blizanci su inteligentni i komunikativni. Vrlo lako odjedanput obavljaju više aktivnosti i pri tome su vrlo zabavni. Lako se sprijateljuju

Negativno: Ako nisu uravnoteženi, Blizanci postaju vrlo površni. U odnosima su hladni i manipulativni, skloni širenju lažnih glasina. Nevjerni su i nepouzdani suradnici

RAK

Dreamstime

Pozitivno: Rakovi su veoma nježna i zaštitnički raspoložena bića. Toplinom i brižnošću drugima daju sigurnost. Snažno se povezuju s ljudima

Negativno: Ako nisu u svom elementu, Rakovi postaju jako posesivni. Druge opterećuju svojim emocijama i zabranjuju im slobodno djelovanje. Postaju hiperosjetljivi i skloni durenju.

LAV

Dreamstime

Pozitivno: Lavovi vrlo dostojanstveno izražavaju svoje naklonosti. Veoma su topli i blagonakloni. Izražavaju se kreativno i uvjerljivo.

Negativno: Ako pretjeraju, Lavovi počinju nametati svoju volju drugima. Postaju oholi i neprestano veličaju svoje sposobnosti. Ako ih tko počne ugrožavati, postaju nasilni.

DJEVICA

Dreamstime

Pozitivno: Djevice mogu postići savršenstvo u području kojim se bave. Vrijedne su i predani svojoj struci. Uz to su i vrlo analitične

Negativno: Kad nisu uravnotežene, Djevice neprestano kritiziraju sve što ih okružuje. Postaju zajedljive i cinične. Gube se u detaljima i ne mogu vidjeti širi kontekst u životu

VAGA

Dreamstime

Pozitivno: Vage imaju razvijen smisao za estetiku i smatra ih se najljepšim znakom Zodijaka. Uvijek se korektno ponašaju i poštuju tuđe mišljenje

Negativno: Kad su negativne, Vage postaju neodlučne i sklone neprirodnu ponašanju. U odnosima s ljudima postaju ovisne o tuđim vrijednostima i potencijalima.

ŠKORPION

Dreamstime

Pozitivno: Škorpioni imaju snažnu unutarnju energiju kojom mogu pomagati onima koji su u krizi. Vrlo su duhovni i posvećeni

Negativno: Kad odu na mračnu stranu, Škorpioni postaju manipulativni i pesimistični. Bez ikakve grižnje savjesti zloupotrebljavaju druge te u odnosima pokazuju veliku dozu okrutnosti.

STRIJELAC

Dreamstime

Pozitivno: Strijelci biraju ideale prema kojima onda usmjeravaju svoj život. Optimizmom i pozitivnošću motiviraju ljude oko sebe.

Negativno: Kad nisu u svom elementu, Strijelci propovijedaju jedno, a čine drugo. Nevjerni su u odnosima i sebično teže ispuniti samo vlastite želje. Katkad mogu biti fanatični.

JARAC

Dreamstime

Pozitivno: Jarčevi su vrlo ambiciozni i spremni na velika odricanja kako bi postigli svoje ciljeve. Marljivo uče i spremni su ulagati mnogo energije u rad.

Negativno: Neuravnoteženim Jarčevima nije ništa važnije od društvenog uspjeha. Bezosjećajno eliminiraju suparnike, a svoj identitet oblikuju na temelju dužnosti koju obavljaju.

VODENJAK

Dreamstime

Pozitivno: Vodenjaci imaju izražen osjećaj za slobodu. Društveno su osviješteni i pri tome se zauzimaju za provođenje pozitivnih reformi. Originalni su.

Negativno: Kad prevagne lošija strana, Vodenjaci u svojem buntovništvu krše sva pravila. šokiraju druge i donose proturječne odluke. Vrlo se teško uspijevaju zbližiti s drugim ljudima.

RIBE

Dreamstime

Pozitivno: Ribe posjeduju urođenu duhovnost koja ih povezuje s nekim višim dimenzijama življenja. Suosjećaju s drugima i uvijek su spremne pomoći.

Negativno: Neuravnotežene Ribe pretvaraju život u niz kaotičnih događaja. Neodgovorni su prema bližnjima i sklone nekom obliku ovisnosti. Sebe doživljavaju kao vječne žrtve.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara