Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Što prvo vidite? To pokazuje što vas to muči u dubini duše

Ovaj psihološki test otkrit će ono što duboko skrivate u sebi, a da možda toga niste svjesni. Pokazat će vam što vas muči, kako se nosite s problemima itd.

VIDEO

Pogledajte ovu sliku! Ono što vidite prvo otkriva o čemu razmišljate, što vas muči ili što sakrivate duboko u sebi. Objašnjenja se nalaze ispod slike.

Slavinu

Voda je simbol emocija. Ako ste prvo vidjeli kako iz slavine teče voda, to pokazuje kako nemate problema s ispoljavanjem osjećaja. Emocije, bile one pozitivne ili negativne, polako „cure“ iz vas - ne zaustavljaju se i ne nagomilavaju se. U ovom trenutku nemate razloga za brigu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pticu

Vama je mišljenje drugih ljudi previše važno. Zbog toga se osjećate kao da stojite pred zidom tuđih procjena i očekivanja koji vas sputava da živite kako želite - slobodno. Bilo bi dobro da vjerujete sebi i ne marite se što drugi misle i govore. Bit ćete puno sretniji i opušteniji.

Drvo

Moglo bi se reći da u ovom trenutku niste zadovoljni svojim životom. Željni ste promjena nabolje, i u tome nema ništa loše. Međutim, pripazite! Dok ste u potrazi za zadovoljstvima, postoji rizik da izgubite ono što već imate. Mogli bi kasnije zažaliti jer ćete prekasno shvatiti da je to što ste imali i kako ste živjeli možda bilo sasvim dobro, piše uspesnazena.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru