Obavijesti

Lifestyle

Komentari 54

Strijelac će riješiti sve ljubavne dileme, a posao otežati kolege

Strijelac će riješiti sve ljubavne dileme, a posao otežati kolege
4

Raskinut ćete loše odnose i partnerstva te se energično obračunati s neprijateljima, a u lipnju će vam kolegice pokušati zakomplicirati stvari, pa pojačajte oprez

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Najbolje vrijeme za sudbonosne susrete, nova zbližavanja i učvršćivanje veza bit će siječanj, veljača i prva polovina travnja, kada će čak i vezani doći u slatko iskušenje nevjere. Najzanosnije vrijeme za ljubav svakako je prva polovica godine, no Saturn će iskušavati vaše osjećajne odnose te vas suočavati s vlastitim manjkavostima i nedostacima. No mnogi od vas raščistit će ljubavne dvojbe, odlučiti se za odnose i partnere koji pružaju sigurnost i izbjegavati veze zasnovane na pukoj tjelesnoj privlačnosti. 

U srpnju je moguća prava ljetna ljubavna pustolovina s osobom iz druge sredine ili države, a tijekom kolovoza prijateljstvo bi se moglo pretvoriti u ljubavnu vezu. U drugoj polovini rujna i početkom listopada nekima bi se u život mogao pojaviti bivši partner koji će unijeti mnogo nemira u vaš život, osobito ako i sami još uvijek slabi na njega. Moguća je obnova veze, no s vremenom shvatit ćete da ste samo gubili vrijeme i živce. Od 8. 10. do 5. 11. brakovi će procvjetati novim nabojem, a samci se naći u nečijem zagrljaju i jako se zaljubiti.

Posao i karijera u Novoj godini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Promjene će ove godine biti nagle. U prvoj polovini godine raskinut ćete loše odnose i partnerstva te se energično obračunati s neprijateljima. Ugled će vam porasti, a rezultati vaših napora bit će cijenjeni i tijekom siječnja, u drugoj polovini travnja te svibnja. Ženske osobe će vam komplicirati život u lipnju pa stoga pojačajte oprez. U drugom dijelu godine rješavat ćete stambeno pitanje, a mnogi od vas mogli bi hrabro započeti vlastiti posao. 

Jupiterov utjecaj bit će zaslužan za stjecanje korisnih poznanstava koji vam mogu omogućiti da napredujete, a isto tako bi vam se financijska situacija mogla naglo popraviti – možda dobijete nasljedstvo, prodate nekretninu ili se na neki drugi način okoristite. Poslovi s inozemstvom dobro će se razvijati u kolovozu, a napredak očekujte u rujnu ili prosincu. Ipak, tijekom cijele godine pripazite se podmetanja, neiskrenih ljudi, tajnih neprijateljstava. Ne dajte da zastoji koji vas mogu pratiti ove godine budu razlogom vaše depresije ili nezadovoljstva. Marljivo radite i sve će doći na svoje.

Zdravstveno stanje

U novu godinu ući ćete puni optimizma, pa ćete siječanj provesti vrijedno radeći, često u pokretu i malo kad umorni. U veljači i prvoj polovini ožujka vrebaju vas obiteljski i financijski problemi koji će se nepovoljno odraziti na vaš živčani sustav. Nastojte se što više odmarati i brinuti o sebi. Snaga vam se vraća već u drugoj polovini ožujka te u travnju, dok ćete u svibnju posjetiti liječnika zbog tegoba koji vas već dulje vrijeme uznemiravaju. 

Odlično ćete se osjećati u rujnu i prvoj polovini listopada kada ćete plijeniti pozornost svojim vedrim duhom i smislom za humor. Pripazite na krizu koja počinje od 16.10. i traje do 7.12. kada ćete biti izloženi stresu. Prekontrolirajte rad  jetre i žuči, pazite na prehranu, a dobijete li kakvu virozu, potrudite se da je odležite do kraja. Ove godine Saturn vam je u nepovoljnom položaju, što otvara put psihičkim tegobama, stoga vodite računa o odmoru, pijte vitamine i minerale i nastojte izbjeći iritantne ljude i situacije.

Najbolji dani u godini: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 6. kolovoza, 5. listopada, 3. prosinca

Najgori dani u godini: 25, veljače, 25. travnja, 25. svibnja, 19. rujna, 17. prosinca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara