Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Stručnjaci iz Londona u Splitu će predstaviti nove trendove

Stručnjaci iz Londona u Splitu će predstaviti nove trendove
5

Tijekom stručnih i edukativnih seminara u vidu look&learn radionica bit će predstavljeni najnoviji svjetski trendovi u području frizerstva

VIDEO

Od 10 do 12:30 sati 26. travnja na rasporedu su prezentacije kolekcija Fashion fix te Muška kolekcija dok će kolekcija Lexicon biti predstavljena dan nakon, 27. travnja od 15 do 17:30 sati.

Seminare će održati edukatori s najveće svjetske akademije TONI&GUY, iz Londona, koji svake godine širom svijeta održavaju brojne seminare i evente za frizere: Francesco Fontana (direktor internacionalnog umjetničkog tima), Maria Galati (stručnjakinja za snimanja i editorijale te internacionalna umjetnička direktorica), Mattia Esposito (manager Toni&Guy akademije), Kevin Luchmun (Britanski frizer godine za muškarce). Predstavit će kolekciju TONI&GUY Lexicon te Label.m Fashion Fix.

Detaljnije o edukatorima putem linka: http://topstil.com.hr/edukatori-toniguy-koji-dolaze-u-split-26-i27-04-2015/

O BRENDOVIMA: 

TONI&GUY  ima 24 akademije na globalnoj razini. Akademiju TONI&GUY u Londonu godišnje posjećuje više od 100.000 frizera. Dobitnici su više od 50 britanskih Frizerskih nagrada.

Label.m professional haircare je brand je kreiran u u Londonu 2005. od strane Toni Mascola, predsjednika Uprave te Sache Mascolo-Tarbuck, kreativne direktorice. Brand utjelovljuje britansku fuziju mode i glazbe. Dugogodišnje iskustvo razvoja proizvoda u kombinaciji s legendarnim umjetnički timom ima viziju razvoja novih styling tehnika i dinamičnih inovacija proizvoda koji utjelovljuju najnovije trendove na kosi. Label.m  ima preko 7000 svojih salona u više od 50 država.

Godišnje rade na preko 50 modnih revija u sklopu London Fashion Weeka gdje surađuju sa poznatim dizajnerima kao što su Giles Deacon, Jean – Pierre Braganza, William Tempest, Bora Aksu i mnogi drugi.

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. prisutna je na hrvatskom tržištu već 25 godina. Specijalizirani su za distribuciju i prodaju profesionalne kozmetike, pribora i opreme za frizerske i kozmetičke salone, beauty centre i wellnesse. Zastupaju nekoliko velikih stranih tvrtki koje su najpoznatije u području opremanja salona i jedna smo od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je pokrenula ovaj tip poslovanja. Osim poslovnice u Zagrebu imaju i poslovnicu u Splitu koja djeluje više od 10 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith