Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Svoje strahove prenosimo u snove: Zmije, padanje, potjere

Svoje strahove prenosimo u snove: Zmije, padanje, potjere
5

Nemoguće je kroz život proći bez osjećaja straha ili panike, a vrlo često strahove iz jave prenosimo u krevete. Strahovi su često uvećani, a na vrhuncu su upravo u snu

VIDEO

Iako u snovima sanjamo točno određene situacije, s određenim akterima, one su zapravo vrlo simbolične. I to - za naš "budni" život.

POGLEDAJTE VIDEO: Snovi koji sanjamo često su upozorenja za stvarni život

Pokretanje videa...

24sata Video VIDEO

Primjerice, sanjate li da vas je netko negdje zatočio, ili da ste možda izgubljeni, vrlo je često to znak da postoji neka situacija koja vas muči u javi. Bilo da je riječ o poslu, obitelji ili prijateljima, osjećaj izgubljenosti, bespomoćnosti i zarobljenosti vrlo je čest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snovi, osim osnovne "radnje", često projiciraju lica, boje, pojave, koje nas asociraju na korijen problema.

San u kojem beskonačno padate ili se utapate imali su svi . Uglavnom su povezani s osjećajem tjeskobe, nervoze i strepnje zbog neke situacije koju proživljavate u životu. Takav znači da biste se trebali obratiti nekome za pomoć, jer vaša podsvijest sugerira vam kako ste na kraju puta.

U snu vam se pokvario automobil? Ili mobitel? Možda ne zvuči kao prava noćna mora, no u svijetu kakvom danas živimo ne bi bilo čudno kad bi nekog uplašila više od sna padanja. Pokvarena tehnološka naprava znači da ste s nekim tko vam je bitan izgubili kontakt i da ste zbog toga podsvjesno uzrujani.

Koliko ste samo puta sanjali da ste pali važan ispit u školi i na fakultetu? Školarci i studenti sanjaju ih iz očitih razloga, koji rijetko kad imaju dublje značenje. No, ako sanjate test iz matematike u najboljim godinama, znači da ste podsvjesno zabrinuti oko svega što ste do sad napravili i postigli. Ispit ste vi sami, a vaš je život ono što ispitujete.

Smrt u snovima zapravo u većini slučajeva označava pozitivne stvari . Razrješenje problema, raskrštavanje s prošlošću, novi početak. Sve su to stvari kojima se možete veseliti. No sanjati bolest ili smrt može značiti i to da ste duboko povrijeđeni i tužni, odnosno da se bojite da će vas netko tek povrijediti. Ako je netko vama blizak bolestan, znači da nešto u tom odnosu nije kako treba i da biste trebali pokušati doći do korijena problema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru