Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Trikovi kako gaziranim sokom očistiti hrđu, ukloniti žvakaću

Trikovi kako gaziranim sokom očistiti hrđu, ukloniti žvakaću
1

Pojedinci su se dosjetili kako iskoristiti gazirane napitke za spašavanje iz raznih životnih situacija. Odlični su za uklanjanje hrđe, kamenca i kauguma zalijepljenih tamo gdje ne treba

VIDEO

Usudili bi se reći kako bi za sve nas bilo bolje da gazirane napitke koristimo za sve osim za konzumaciju. Ipak, ljudi ih vole piti bez obzira što su štetni za zdravlje. Ali, kad već postoje, pojedinci su se dosjetili kako ih iskoristiti za spašavanje iz raznih životnih situacija, primjerice, vađenje kaugume iz kose ili uklanjanje hrđe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Ovdje su trikovi kako možete iskoristiti gazirane sokove:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • Uklonite kaugumu iz kose - uronite dio kose na kojem se nalazi kauguma u Coca-Colu ili Pepsi i ona će se skoro pa sama odlijepiti. Ako vam je kosa previše kratka, namočite spužvicu sokom i zalijevajte pramen dok žvaka ne olabavi.
  • Očistite kuhalo za vodu od kamenca - ulijte Coca-Colu ili Pepsi toliko da prekrije kamenac pa uključite da proključa. Izlijte u sudoper i isperite vodom.
  • Očistite zahodsku školjku od naslaga - ponovno uzmite već spomenute sokove pa ih izlijte po rubovima. Ostavite nekoliko sati pa isperite.
  • Uklonite hrđu - npr. ako vam je zahrđao ključ za vijke, stavite ga u posudu i prelijte Coca-Colom ili Pepsijem. Ostavite tako neko vrijeme pa protrljajte spužvicom i isperite vodom - hrđa će nestati.
  • Za dugotrajnost rezanog cvijeća - u vazu ulijte vodu i slatki napitak poput, npr. Spritea, u omjeru otprilike pola - pola. Cvijeće će izgledati svježe i nakon 10 dana.

Pogledajte kako sve to napraviti:

How to use soft drinks

5 surprising and practical ways to use soft drinks. 😱👍🏼 bit.ly/2ifLdDl

Posted by 5-Minute Crafts on 27. veljače 2017

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje