Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Vage će biti prepune energije, uživat će u strastvenoj vezi

Vage će biti prepune energije, uživat će u strastvenoj vezi
4

Nečije tople oči uronit će u vaše i strasna ljubavna kemija će se odmah pojaviti. Nikakvi problemi neće vas moći izbaciti iz takta, prštat ćete entuzijazmom

VIDEO

Želite li koga osvojiti, požurite to učiniti do 18. srpnja jer će vas tada podržati naklonjena Venera. Mogli biste u društvu ugledati lice koje će vam se odmah svidjeti. Nečije tople oči uronit će u vaše i ljubavna kemija će se odmah pojaviti. Oni koji su u vezi ili braku, svakako bi trebali poći na zajedničko ljetovanje s partnerom jer će se provesti nezaboravno, a i jako se zbližiti.

Nakon 19. srpnja Venera  se premješta u vaše dvanaesto polje (tajni i zastoja)  i pridonosi padu osjećajnog entuzijazma. Bit ćete skloni zatomljivanju osjećaja i izbjegavanju problema. Teško ćete se odlučivati na novu vezu, a postojeća će se naći na kušnji. Ono čega biste se morali čuvati jesu ljubavni trokuti, koji će onemogućiti da kvalitetno razmišljate i odlučujete. Izbjegavajte udvaranje zauzetih osoba, ali nemojte niti partneru tolerirati flert. Jasno i glasno dajte drugoj strani do znanja što očekujete od odnosa. S druge strane, ljubavna zbivanja neće biti lišena izvjesne tajnovitosti. Neke će vam stvari izmicati ili druga strana iz nekog razloga neće biti spremna dijeliti s vama svoje misli, planove ili osjećaje. 

Ne dopustite da vas ovakve ili slične situacije izbace iz takta i potaknu sumnje. Nemojte odmah pomisliti da vam partner namjerno nešto skriva ili da mu nije stalo do vas. Ne vršite pritisak i ne ustrajte na odgovorima na baš sva pitanja. Takvi pokušaji završit će svađama i samo pojačati osjećaj nerazumijevanja. Mnogo bolja situacija bit će nakon 24. srpnja kada će na vašoj strani biti Merkur i Sunce u Lavu. Ovi će planeti pridonijeti kvalitetnijoj ljubavnoj komunikaciji i pripomoći u zbližavanju onih partnera u čije se odnose zavukla hladnoća ili je došlo do udaljavanja.

Samopouzdanje, vjera u sebe i oslanjanje na vlastite snage na poslu bit će izraženi do 7. srpnja. Raspolagat ćete sa zavidnom energijom i entuzijazmom. Nećete ništa prepuštati slučaju. Nadgledat ćete izvršenje zadataka povjerenih suradnicima i voditi računa o tome odvijaju li se planovi na predviđeni način. Uočavat ćete probleme među prvima i prvi nuditi rješenja. Uzrok tomu krije se u Marsu koji će cijeli mjesec biti vaša “pogonska energija“. Taj će vam planet dati mnogo energije, pokretljivosti, ali i optimizma. Ako ste nadređena osoba, nećete dopustiti da vas bilo kakvi problemi izbace iz takta. Energično ćete se primiti posla i svima biti primjer. Bit ćete uspješni u istraživanju tržišta, spretni u sklapanju novih kontakata i prikupljanju podataka. Polazit će vam za rukom svi poslovi koji uključuju putovanja, kontakte, dinamiku i brzinu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zahvaljujući Veneri koja će boraviti u vašem polju ciljeva i planova, mnogo toga ćete ostvariti. No od 8. do 23. srpnja planeti će umanjiti vaš entuzijazam, a zbog napornog radnog tempa mogli biste osjećati umor. No ni to vas neće spriječiti u radnim postignućima. Šefovi će se u velikoj mjeri oslanjati na vas, stoga se nemojte začuditi ako baš vas pošalju na kakvom važno poslovno putovanje. No previše ćete raditi, često vas kolege neće razumjeti, a mogli biste i šefu stati na žulj. Dakle, bit ćete u stresnom razdoblju pa bi bilo dobro srpanj koristiti za odmor koji će vam biti nužan. Mnogo bolja situacija bit će nakon 24. srpnja kada ćete imati više elana, a i pratit će vas sretnije okolnosti.

U prvoj polovini mjeseca bit ćete osjetljivi, možda ćete teže zaspati i često se noću buditi. Uzrok će biti nagomilani stres, ali i vrućine na koje ćete osjetljivo reagirati. Dobar Venerin utjecaj do 19. srpnja  bit će zaslužan za vaše odlično raspoloženje. No zbog nepovoljnog Marsa  postat ćete borbeni i aktivni. Taj će vas planet poticati na akciju, pa ćete se intenzivnije baviti sportom i brzo dovesti u dobru kondiciju. No pazite se ozljeda, upala i opeklina kojima ćete biti izloženi, osobito ako ćete se predugo izlagati suncu.

Ljubav preko cijelog ljeta

Od 18. do 31. srpnja srpnja nećete biti prepoznatljivi. Vašu energičnost i smisao za humor kao da će zamijeniti neki negativni osjećaji. Društveni život i izlasci neće vas uopće privlačiti. Bit ćete nepovjerljivi i sumnjičavi prema partneru, osobito ako ste u lipnju ušli u vezu. Ako ste u braku, mislit ćete da vaš odnos gubi svaki smisao. No sve je to zbog nepovoljnog planetarnog utjecaja koji će od 1. kolovoza prestati djelovati. Stoga, pripremite se za osjećajni vatromet čiji će vas plameni jezici slatko pržiti cijeli kolovoz i rujan. Očekuje vas uzbudljiv život, s više izlazaka u društvo i mogućih flertova. Ljetne će noći biti pozornica za vašu predstavu erotike i strasti, pa biste mogli nekoga zavesti i s njime se grijati i u hladnim zimskim mjesecima. 

Ako ste u vezi, vaš će odnos dobiti novi smisao, a stvaranje planova o zajedničkoj budućnosti uvjeriti da pored sebe imate nekog tko ozbiljno računa na vas. Pojavi li se bivši partner u vašem životu, nemojte živjeti u lažnoj nadi da će ovog puta biti sve drukčije i bolje - ako ste već jednom iz tog odnosa izašli ranjena srca, mogli biste opet.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

S Blizancem, Lavom ili Strijelcem. Na vašu će koketnost Blizanac rado odgovoriti brzim odvlačenjem u krevet, dok će vas Lav ushititi umijećem vođenja ljubavi. Nađete li se u čvrstim Strijelčevim rukama, potpuno ćete izgubiti glavu.

Koga izbjeći?

Raka i Jarca. S Rakom biste imali osobito težak odnos u kojem ima mnogo suprotnosti. Predbacivat ćete odgovornosti jedno na drugog. Jarcu ćete zamjerati da je previše okrenut materijalnom svijetu i da vas ne razumije.

Seks

Vaša erotičnost će bujati, bit ćete topli i željni ljubavi. Češće ćete se privijati uz partnera, tražeći romantiku i utočište od problema. Ako ste u novoj vezi, frcat će iskre strasti.

Posao

Ovo će biti dobar poslovni mjesec, zanemarimo li manje zastoje sredinom mjeseca. I dok će mnoge kolege biti na ljetovanju, vi ćete vrijedno raditi i postizati rezultate. 

Zdravlje

Pripazite na zdravlje jer vas Mars neće poštedjeti kakve viroze i temperature. Budite u svemu umjereni. Ako izlazite na vrućine, nosite bočicu s vodom.

Obitelj

Manje obiteljske napetosti bit će izraženije u drugoj polovini mjeseca. S ukućanima se nećete najbolje slagati pa će biti i svađa.

Novac

Stari računi doći će na naplatu, morat ćete podmiriti dugovanja pa biste mogli i posuditi veći iznos novca. 

Savjet

Pokušajte se ovaj mjesec više odmarati jer će će poslovna situacija donositi dosta napetosti i iscrpljenja. Ako već morate raditi, samo dobrom organizacijom možete sve obaviti na vrijeme.

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje