Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Za Bika je ova godina povoljna za ulaganja i vlastiti posao

Za Bika je ova godina povoljna za ulaganja i vlastiti posao
4

Druga polovina godine odlična je za pokretanje privatnog biznisa, novčana ulaganja, kućnu radinost, ali i za selidbe, uređenje doma ili gradnju novih nekretnina

VIDEO

Ovo će biti stabilna ljubavna godina koja će vam u nekoliko navrata otvoriti vrata romantike. Mnogo ćete ulagati u brak, osobito ako postoje problemi. Realnije ćete sagledati osjećajnu situaciju, reći otvoreno partneru što vam smeta kod njega, a sve zato da podignete što veću kvalitetu bračnog druženja. Manji ubodi ljubomore ili nezadovoljstva mogući su u ožujku, kolovozu i listopadu. 

Jupiter će u prvoj polovini godine, a najviše u siječnju, veljači, travnju, lipnju i srpnju, donijeti mnogo prilika za vatrena poznanstva samcima te će se taj pozitivan trend nastaviti u rujnu i prosincu. Birat ćete zrele partnere jer vam neće biti do avantura i površnih veza.

Neki među vama novu bi simpatiju mogli steći na radnome mjestu - možda će to biti vaš kolega ili stranka koja često navraća kod vas. Kako god bilo, ova godina donosi mnogo ljubavnih plodova, a nove veze odmah će u početku nositi pečat ozbiljnosti. I kroz ovu godinu pratit će vas naporan Saturnov utjecaj iz Škorpiona koji će vas činiti zrelijima i mudrijima.

Susretat ćete se sa zaostacima iz prošlosti koje trebate riješiti, a previše stresan način života može se nepovoljno odraziti i na zdravlje. Morat ćete usporiti tempo te se više posvetiti sebi i svojim zadovoljstvima. U poslovnom smislu pred vama je uspješna godina, a znanjem i odličnom snalažljivošću briljirat ćete u prvoj polovini godine, najviše tijekom siječnja, veljače, svibnja, lipnja i srpnja. Bit ćete odlični u komunikacijama pa ćete ljude moći uvjeriti u što god budete htjeli, a vaš entuzijazam bit će zarazan i motivirati druge da slijede vašu poslovnu viziju.

Zbog Marsova utjecaja prva polovina godine bit će radna - nezaposleni će dobiti posao, a zaposleni često raditi i preko granica izdržljivosti. U drugom dijelu godine stresan će tempo početi jenjavati. Jedino još pripazite na stresan listopad i studeni, kada će neka poslovna partnerstva biti upitna.

Druga polovina godine odlična je za pokretanje privatnog biznisa, novčana ulaganja, kućnu radinost, ali i za selidbe, uređenje doma ili gradnju. Svaku promjenu koju ćete htjeti unijeti poduprijet će zvijezde, pa čak i one koje ćete usmjeriti na vanjski izgled te psihičko zdravlje. Više ćete se dotjerivati, paziti na zdravlje, promijeniti prehrambene navike, baviti se sportom ili učiniti estetske zahvate. 

Sa zdravljem budite oprezni od 27. srpnja do 13. rujna, kada bi nepovoljni Mars mogao utjecati na pad imuniteta. Ostali mjeseci više su nego dobri, a tome još doskočite što pravilnijom prehranom.

Zdravlje

Nemojte se previše iscrpljivati poslom, morate pronaći vrijeme za odmor i razonodu. Prva polovina godine stresna je upravo na poslovnom planu, a u drugom dijelu godine pritisci popuštaju pa se ponovno vraćate u jako dobru formu.

Posao

Iako ćete u prvoj polovini godine mnogo raditi, rezultati će biti odlični. Ova vam godina mnogo toga može ponuditi unatoč naporima i pojedincima koji nisu na vašoj strani. Ne obazirite se na one koji su vam zavidni, radite najbolje što možete i uspjeh je vaš.

Ljubav

Zbog Saturnova utjecaja birat ćete zrele partnere kojima nije do površnih veza. Ako ste u dugoj vezi, nije isključeno da ćete planirati brak jer ćete osjetiti da ste spremni za nove odgovornosti. Brakom vezani raščišćavat će nesporazume.

Savjet: Odlična je godina za radove na kući te kupoprodaju nekretnina. 

Sretan dan: 26. kolovoz

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku