Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Za svaki stil: Najljepše haljine za najchic hladne zimske dane

Baršun, cvjetići, slip, wrap, metalik modeli... Ove sezone nije teško biti u trendu jer se u jednom potezu oblače najljepše haljine. Cvjetići su dobrodošli...

VIDEO

Ove jeseni omiljene traperice možete ostaviti u ormaru jer nose se - haljine. Jedini trenutak kada ćete obući hlače je ako se odlučite za trendi prozirne haljine koje (nadamo se) nećete nositi bez njih. Odlučite li provesti tekuću sezonu u haljinama, trebat će vam guste najlonke i dobar par čizama ili gležnjače, a dobra je stvar što uz slojevito odijevanje haljine koje ste nosile i na ljeto možete nositi i sada.

Cvjetići su isto dobrodošli, posebno u kombinaciji s kožnatim jaknama i gležnjačama u jarkoj boji. Poželjni su i dugi rukavi, one s kratkima ili bez rukava nosite na predimenzionirane džempere, cool bunde ili klasične kapute te se osjećajte kao diva iz šezdesetih.

Haljine koje su ove sezone ponovno na svakoj drugoj vješalici u dućanu, ali i svakoj drugoj manekenki na pisti su definitivno neki legendarni modeli poput slip haljina koje su se nosile devedesetih ili “wrap” haljina koje je popularizirala Diane von Fürstenberg, a najviše su se nosile sedamdesetih.

Ovaj model haljine na preklop koja se veže u struku stoji doslovno svima, pa ne čudi da se na modnoj sceni zadržala već desetljećima. Za zimu su napravljene od najmekšeg baršuna, a znamo da će mnoge djevojke ovakve haljine u tamnocrvenoj izabrati za blagdanske partyje ili doček Nove godine.

No dok još nije stiglo vrijeme blagdana, djevojke ostaju vjerne jesenskim nijansama poput - boje senfa, crvene, smeđe u svim nijansama, zelene, sive i, naravno, crne. Ne zaboravite ni na metalik ili druge svjetlucave materijale koje možete kombinirati sa ženstvenim bluzama i sakoima koji podsjećaju na muške kako bi bili protuteža.

Idealan par lepršavoj haljini na volane su i bajkerske čizme ili gležnjače, a osim upečatljivih modela s uzorcima ili u bojama za koje vam trebaju sunčane naočale i ovu ćemo jesen provesti u basic haljinama s malim “updateom”. Kako već neko vrijeme nitko prvi ne želi odustati od slip modela, ne namjeravamo ni mi.

U jesen nose se preko dolčevita, majica i džempera, a kako su prilično jednostavne, pogotovo ako su jednobojne, slagat će se sa svim komadima. Da je basic uvijek najbolji odabir, složila bi se dizajnerica i žena koja definitivno ima stila Victoria Beckham. Njezine haljine s prugicama, uskoga, jednostavnoga kroja, savršen su odabir za svaku priliku jer manje je zaista više.

Cvjetna haljina, Stradivarius, 299,90 kn

Jakna, Mango, 349,90 kn

Čizme, Zara, 699,90 kn

Prozirna haljina, Mango, 179,90 kn

Bodi, H&M, 75 kn

Traperice, Stradivarius, 249,90 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje