Obavijesti

Lifestyle

Komentari 74

Zajednički život, putovanje i svađe preduvjet su za brak

Zajednički život, putovanje i svađe preduvjet su za brak
4

Svi dugovječni bračni parovi reći će vam da je ključ njihova uspjeha u poštovanju i ljubavi. Naravno, to je istina, no važne su i same radnje prije braka, npr. planiranje

VIDEO

Parovi koji ne žive zajedno prije braka sigurno će se susresti s velikim, nerijetko nepremostivim, poteškoćama . Njegovo ostavljanje čarapa po cijeloj kući i nespuštanje daske na školjci često će se kršiti s njenim masakriranjem paste za zube i zakrčenosti cipelara njenim cipelama. Odrasle je ljude teško promijeniti, a najbolje je to ni ne morati činiti. Prije braka važno je saznati koje loše navike partner/ica nije otkrio/la.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve ovo morate probati prije braka

Pokretanje videa...

24sata Video 01:04

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

 

Osim zajedničkog suživota, morate zajedno i putovati. Do kraja života zajedno ćete ići na odmor, a bolje da odmah saznate za nudističke afinitete vašeg partnera, odnosno da vaša draga jako voli hotelske ručnike odnijeti kući. Osim toga, putovanja, suprotno njihovoj osnovnoj namjeri, često nas stavljaju u vrlo stresne situacije, pa su odmah i pokazatelj toga kako se međusobno nosite s raznim problemima.

 

 

 

Novac upravlja svijetom, ali i (nekim) brakovima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jedno je sigurno, bez novca ne može nitko. A svatko na svoj način vodi brigu o financijama. Uz bračni život dolazi i bračna potrošnja, koja bi trebala biti zajednička i ujednačena. Novac je tema o kojoj treba potpuno iskreno i ozbiljno porazgovarati prije samog braka, jer je upravo on često glavni razlog raspada brakova. Također ne bi bilo loše da uz novac donesete i zajednički plan o tome gdje želite biti za pet godina i kako to ostvariti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Djeca su bogatstvo, no morate provjeriti da li ih oboje želite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svaki par ima svoje mišljenje o djeci. Neki žele jedno, neki troje, nekima ni nogometna momčad nije dovoljna, ali opet ima parova koji uopće ne žele djecu. To je, naravno, privatan izbor svakog para. Ono što je najvažnije je to da, što se djece tiče, partneri budu na istoj strani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konstruktivna svađa ključan je pokazatelj veze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao što su nježnosti, razgovor i seks sastavni dio svake veze, to su i svađe. Svađa jednostavno mora biti, a prije braka svakako morate znati može li ona biti konstruktivna i korisna, ili će svaka postajati sve gora, a na kraju dovesti i do one konačne. Tijekom svađa često doživljavamo najgore od partnera, a upravo to i trebate doživjeti. Kada budete sigurni da volite partner(a)/icu i u najgorem izdanju, možete s uvjerenjem uploviti u vječnu bračnu luku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne dozvolite da vam rodbina i svojta diktiraju život

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iako je brak u potpunosti stvar dvije osobe, elementi zvani punac i svekrva neizbježni su faktori koje, s vašom ljubavi morate prihvatiti i naučiti voljeti i njih. Ako to ne možete prije braka, sigurno nećete moći ni s vremenom, stoga si postavite pitanje - može li vaš brak biti dovoljno jak da za svih rođendana, blagdana i posebnih prilika, na kojima će prisustvovati čitava rodbina i svojta oboje ne poželite ubiti nekog člana obitelji? Ako mislite da to možete izdržati, bar dajte do znanja svojoj boljoj polovici da ne volite nekog člana obitelji i da želite da vaš brak bude samo vaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima