Obavijesti

Sport

Komentari 26

Althea za titule: Raketa osvaja trofeje otkako je dobio kćer...

Althea za titule: Raketa osvaja trofeje otkako je dobio kćer...
19

MALA MU DONOSI SREĆU Ivan Rakitić ne prestaje osvajati trofeje otkako su on i supruga Raquel postali roditelji maloj Althei. Raketa je ove sezone osvojio baš sve

VIDEO

Ima nešto u tom očinstvu. Igrači poput Neymara, Lea Messija i Luisa Suareza pričali su koliko ih djeca čine snažnijima, a tako je i s Ivanom Rakitićem.

Prije dvije godine supruga Raquel rodila mu je kćer Altheu, a njih su dvije uz Ivana u svakoj utakmici i na svakoj proslavi.

- Ovaj trofej posvećujem svojim princezama - javio je Rakitić kad je osvojio španjolski Kup prošlog tjedna, a slično je bilo i kad je u Berlinu morao odgovarati na pitanja o golu u finalu elitnog europskog natjecanja.

- Ovo mi mora biti najvažniji gol u karijeri, a posvećujem ga Raquel, koja je uvijek uz mene i pruža mi potporu - odgovorio je pa s Altheom na travnjaku Olimpijskog stadiona napravio počasni krug i odradio još poneko fotografiranje.

Svjetski mediji tako sve bolje upoznaju drugu stranu Ivana Rakitića, o kojoj hrvatski i španjolski mediji već pišu godinama. Španjolci su se iznenadili koliko se Rakitić ne uklapa u sliku tipičnog nogometaša kojem i nije stalo do obitelji, pogotovo kad su ga vidjeli da prvi odlazi još sa Sevillinih proslava kako bi mogao biti s obitelji.

- Nekim ljudima je brak samo jedno izrečeno ‘da’ ili poklonjeni prsten. Za nas je to mnogo više - objasnio je Rakitić, koji je od rođenja kćeri izborio Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom, osvojio Europsku ligu sa Sevillom, ostvario transfer života u Barcelonu, pa pokupio i trostruku krunu ove sezone.

Španjolci pišu kako se prava proslava za Rakitića tek sprema. Naime, iako je u braku od 2013. godine, ovoga će ljeta ponoviti vjenčanje kako bi ostvario san svoje supruge.

- Njezina velika želja bila je da napravimo i crkveno vjenčanje, a valjda ćemo preko ljeta imati vremena za to - rekao je Ivan.

Primera za trenera Luisa Enriquea i njegove pomoćnike

Svaka čast treneru i njegovim pomoćnicima, za ovo su radili naporno, rekao je Rakitić poslije osvajanje lige.

Kup kralja Rakitić je posvetio svojim princezama

Drugo veliko slavlje stiglo je poslije osvajanja Kupa, ali kratko je trajalo jer su odmah počele pripreme za finale LP-a.

Najvažniji gol u karijeri bio je za suprugu Raquel

Finale najjačeg natjecanja nije moglo bolje započeti za Rakitića, zabio je najvažniji gol u cijeloj karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu