Obavijesti

Sport

Komentari 53

Ancelotti: Ronaldo će srušiti rekord, to je njegova sudbina

Ancelotti: Ronaldo će srušiti rekord, to je njegova sudbina
4

Cristianu Ronaldu nedostaje samo jedan gol da dostigne Raula na vječitoj ljestvici najboljih strijelaca LP-a. Sinoć nije zabio, no trener vjeruje da je to tek pitanje dana

VIDEO

Bila je to dobra utakmica, igrali smo u malo slabijem tempu, no bili smo dobri i kontrolirali igru iako nikako nismo uspjeli zabiti drugi gol, rekao je Carlo Ancelotti nakon minimalne pobjede protiv Liverpoola na Santiago Bernabeuu (1-0).

Jedan od onih koji se posebno trudio da zabije bio je Cristiano Ronaldo. Portugalcu nedostaje samo jedan gol da dostigne legendu Reala na vječitoj ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka. Raul je na 71, a Ronaldo i dalje na 70.

- Pokušavao je, kombinirao sa suigračima, no nije imao sreće, a i Mignolet je imao nekoliko odličnih obrana - rekao je Talijan pa najavio rušenje Raula:

- Siguran sam da će srušiti rekord. Je li nestrpljiv? Pa prije ili kasnije zasjest će na vrh te ljestvice jer to je zapisano u njegovoj sudbini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

Ronaldo je na tri gola iz četiri utakmice, no ove sezone u Ligi prvaka briljira Karim Benzema. Zabio je pet golova i drugi je strijelac natjecanja, odmah iza Luiza Adriana iz Šahtara koji je zabio šest.

- Ovo je najbolji Benzema od kada sam ja u Realu. Doista mi se jako sviđa način na koji igra, kako radi i što daje momčadi - nahvalio je Ancelotti svog napadača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića