Obavijesti

Sport

Komentari 106

Arsenalovi navijači očajni: Uh, je**no mi je teško nakon ovoga

Arsenalovi navijači očajni: Uh, je**no mi je teško nakon ovoga
4

Wenger neće izaći i ispričati se. Prearogantan je za to. Misli da je veći od kluba. Mi nismo FC Arsene, mi smo je*eni FC Arsenal, bijesan je bio navijač Arsenala

VIDEO

Pokušavam biti hladne glave, pokušavam zbog tebe biti pristojan. Ali ne mogu, je*eno mi je teško . Nije mi jasan odabir momčadi. Ovo je Liga prvaka, prva utakmica, ustao sam u jedan iza ponoći, potrošio 600 funti (više od 6000 kuna) da bih gledao momčad za Carling Cup. Zašto? Zašto je Čech morao odmarati? Pa on je golman, od čega se on mora odmarati, ogorčen je jedan od navijača Arsenala koji su prevalili 1400 kilometara da bi vidjeli lekciju koju su im očitali Zoran Mamić i njegovi igrači.

U razgovoru za stranicu Arsenalovih navijača nije se mogao suzdržati te je iskalio svoj bijes na Arseneu Wengeru.

- A što je s tim Artetom? Pa on više nije nogometaš. Nagradili smo ga, dali smo mu je*eno velik ugovor. Hej, pa on je naš kapetan, a moj 15-godišnji sin bi bio je*eno bolji od njega. I znate što, Wenger neće sada izaći i ispričati se ovim navijačima. Prearogantan je za to. On misli da je veći od kluba, to misli. I svi ti novi navijači koji ga podržavaju misle da je to njegov klub. Mi nismo FC Arsene, mi smo je*eni FC Arsenal - nije više birao riječi ogorčeni navijač na što ga je voditelj i kolega navijač upozorio da se smiri:

- Ma neću se je*eno smiriti! Sada moram krenuti kući, hodati pet milja, a ne znam ni kuda idem. Moram provesti noć ovdje i tek sutra krenuti kući i zato od*ebi . Ozbiljno, dosta mi je. Na kraju krajeva, puno novca smo potrošili, a ovo je tek prva utakmica - oštar je bio Arsenalov navijač osebujnog vokabulara.

Oštro je kritizirao Wengera i doveo u pitanje njegov ostanak na klupi 'topnika'.

- Ne vidim kuda idemo s Wengerom na klupi. Pogledajte samo tko je slobodan od trenera. Na primjer, Ancelotti. Wenger stalno priča i kako nema slobodnih igrača na tržištu. Ma kako nema? Pa mogli smo kupiti Jacksona Martineza. Nemojte mi reći da nismo imali 25 milijuna funti. Možemo li proći skupinu? Možemo, ali bit ćemo drugi. Strah me i pomisliti što će nam napraviti Bayern . Strah me pomisliti i što će biti protiv Chelseaja - priča još uvijek bijesni navijač, a onda dodaje nešto što odaje da se radi o doista pravom navijaču:

- Strah me što će biti, ali, opet, bit ću na Stamford Bridgeu, bit ću na White Hart Laneu, bit ću na utakmici s Leicesterom... Pitaju me ljudi zašto idem na utakmice. Zato što volim Arsenal. Kraj priče!

Bilo je tu Arsenalovih navijača iz cijele Europe. Jedan od onih koji su došli iz Bugarske rekao je da je Arsenal podcijenio Dinamo.

- Razočarani smo, mislim da smo podcijenili Dinamo. Igrači uopće nisu bili u utakmici. Bila je ovo vrlo loša šala. Putovali smo dva dana, a oni ovako odigraju. Morali su pokazati puno više zbog svih ovih navijača - rekao je bugarski navijač, a Englez dodao:

- Ako ne možemo pobijediti Dinamo, što uopće radimo u Ligi prvaka?!

VIDEO
VIDEO
VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe