Obavijesti

Sport

Komentari 80

Dinamo u Ligi prvaka: Hvala Bogu, nema više Ludogoreca

Dinamo u Ligi prvaka: Hvala Bogu, nema više Ludogoreca
1

PREMALO ODMORA Deseterostruki prvak Hrvatske Dinamo se uključuje u drugom pretkolu Lige prvaka, a prvi susret igrat će već 14. srpnja. Nositelji su u prva dva...

VIDEO

Malmö, Partizan, Qarabag, HJK Helsinki, Midtjylland, Molde i Videoton neki su od protivnika koje Dinamo može dobiti u 3. pretkolu Lige prvaka.

Na prvu, ne čini se da ima potencijalnih “mina”, no tako se činilo i lani kad je izvučen Aalborg, pa su modri s kolosijeka za Ligu prvaka skrenuli na onaj za Europsku ligu. No prođu li treće pretkolo, u posljednjem neće biti nositelji, pa ih tamo čekaju Celtic, Salzburg, Plzen, Basel i vjerojatno ciparski prvak APOEL.

Celtic kao 'modra' sudbina

- Koji je najbolji protivnik? Ha, onaj kojeg ćemo proći. No prvo trebamo proći 3. pretkolo. Idemo korak po korak - prokomentirao je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igrači Dinama htjeli bi Celtic, kako bi im se revanširali za poraz u Europskoj ligi, koji ih je stajao “prezimljavanja”. Ušli su već jednom modri preko Celtica u Ligu prvaka, u kolovozu 1998. No ne zaboravljaju ni susret protiv Škota iz 1967. Celtic je te godine osvojio Kup prvaka, Dinamo Kup velesajamskih gradova, pa je u međusobnom susretu, 7. veljače u Glasgowu na Hide Parku Dinamo, golom Slavena Zambate, pobijedio tada najjači europski sastav, koji do te utakmice nije izgubio 55 susreta zaredom.

Rijeka može na Crvenu zvezdu

Loš izbor ne bi bio češki Plzen, dok su Basel i Salzburg na listi nepoželjnih. Dinamo je posljednjih pet godina četiri puta igrao protiv Salzburga i niti jednom nije pobijedio.

E, da, dobra je vijest da “modri” u kvalifikacijama više ne mogu na Ludogorec jer su i jedni i drugi nositelji u trećem, a nenositelji u zadnjem pretkolu Lige prvaka.

Bugari su lani “rasturali” u Ligi prvaka i umalo prošli skupinu s Liverpoolom i Real Madridom. Ždrijeb će u statusu nositelja, ali onaj za Europsku ligu, do posljednjeg pretkola pratiti i Riječani, dok će Hajduk biti nositelj u prva dva pretkola. U trećem također može biti nositelj, ali Splićanima će trebati dosta sreće. U prva dva pretkola Rijeka i Hajduk ne bi trebali imati problema (Shamrock, Botosani, Differdange...). No spektakl bi mogao biti u posljednjem pretkolu kada Rijeka može izvući čak i Crvenu zvezdu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida