Obavijesti

Sport

Komentari 43

Jarni: U Realu su dva igrača nezamjenjiva, Cristiano i Luka

Jarni: U Realu su dva igrača nezamjenjiva, Cristiano i Luka
6

Težak je ovo udarac za Madriđane, a glavni razlog je izostanak hrvatskog igrača Luke Modrića, uvjeren je Robert Jarni, bivši igrač Real Madrida, ali i Juventusa...

VIDEO

U Torinu euforija, u Madridu, kako se čini, raspad sustava. U Juventusu već kuju planove kako se oduprijeti Messiju i društvu, a u Realu zbrajaju gubitke. Pola momčadi je, kažu, na odlasku, navijači vrijeđaju igrače, traži se i novi trener...

- Ovo je sigurno velik i težak udarac za Real, ova kriza će sigurno ostaviti posljedice i na trenera i na momčad - kaže Robert Jarni, bivši igrač Real Madrida, ali i Juventusa.

- Glavni razlog za sve ovo je izostanak Luke Modrića. Znate, u Realu su svi igrači nadoknadivi osim dvojice, Ronalda i Modrića. Jednog su imali, ali drugog nisu, i to ih je skupo stajalo u završnici sezone - vjeruje Jarni.

Real je šest od posljednjih sedam puta ispao u polufinalu Lige prvaka, prošla sezona bila je gotovo pa iznimka od pravila. A Juventus je već peti put iz Lige prvaka izbacio aktualnog branitelja naslova.

- Juventus je odigrao taktički odličnu utakmicu, bez obzira na to što je Real dominirao. To je, uostalom, bilo i očekivano. Nemoguće je momčad poput Reala toliko limitirati da ti ne stvori ni šanse. Juve je bio hrabar, taktički je igrao vrlo zrelo, a puno je pomogao povratak Pogbe. Neki će reći da su prošli onako kako Talijani obično prolaze, ali cilj opravdava sredstvo. Oni su u finalu, a Real ostaje kući - kazao je Jarni.

Glavnoga krivca za takav rasplet navijači Reala pronašli su, već tradicionalno, u Garethu Baleu. Na odlasku sa stadiona igrač od 100 milijuna eura ispraćen je uvredama.

- Smeće jedno! Kurvin sine! - dovikivali su mu navijači dok je svojim Audijem odlazio kući.

Velšanin je jedan od onih koji su u srijedu navečer odigrali možda i posljednju europsku utakmicu za “kraljevski klub”, ali on je samo na početku niza. Na odlasku je navodno i Casillas, a sve bliže tome je i Cristiano Ronaldo. Kad se tome doda i mogući odlazak Carla Ancelottija, kojeg bi trebao zamijeniti Jürgen Klopp, nameće se samo jedna riječ. Remont.

- Ne znam hoću li ostati. Pričekajmo kraj sezone pa ćemo razgovarati o tome - mirno je rekao Ancelotti.

Don Carlo je vodio Juventus od 1999. do 2001., a dvije godine nakon njegova odlaska Torinezi su igrali svoj posljednji finale Lige prvaka. Vraćaju se nakon 12 godina, “stara dama” se kroz drugu ligu, afere i nekoliko domaćih titula sasvim pristojno osvježila i opet došla na korak do vrha. Zahvaljujući Alvaru Morati, ali i - Patriceu Evri. Francuzu je ovo bila 11. polufinalna utakmica Lige prvaka zaredom u kojoj nije izgubio. Prvo s Monacom, zatim s Manchester Unitedom, a sad i ove dvije s Juventusom.

U Berlinu će se 6. lipnja sudariti Barcelonin čudesni napad i Juventusova granitna obrana, ali tu će čak i Leo Messi pasti u drugi plan jer on sigurno neće pokazati zube Juventusu. Za Luisa Suareza, s druge strane, teško možeš to garantirati... Pogotovo kad je u dresu “zebri” Giorgio Chiellini, stari znanac sa SP-a u Brazilu, čovjek čijem ramenu Suarez nije mogao odoljeti.

- Juventusu bih protiv Barcelone dao šansi jednako koliko i protiv Reala. Ne puno, ali i to je očito ponekad dovoljno. U jednoj utakmici sve je moguće, dogodi se glupi gol, crveni karton... - kazao je Robert Jarni.

Barcina lepršavost ide na Juveovu čvrstinu i snagu, Pirlo i Buffon plesat će jedan od posljednjih plesova, a Realove zvijezde će sve to gledati na TV-u...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani