Obavijesti

Sport

Komentari 69

Mandžukić: Nisam bio dobar, ali svi vjerujemo u prolaz dalje

Mandžukić: Nisam bio dobar, ali svi vjerujemo u prolaz dalje
3

Atletico Madrid izgubio je u Leverkusenu 1-0 i odigrao jednu utakmicu za zaborav. Mario Mandžukić bio je u sastavu svih 90 minuta, no nije zapucao u okvir gola

VIDEO

Nismo imali svoj dan pa je na kraju još i dobro da je ostalo 1-0 tako da imamo šanse za prolazak dalje, rekao je Mario Mandžukić za HRT nakon utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Leverkusena.

Nijemci su svih 90 minuta bili bolja momčad, a Mandžo se uklopio u sivilo svoje momčadi. Imao je tek jedan udarac, no ni taj nije išao u okvir gola.

- Nisam bio dobar. Cijela ekipa nije bila nešto posebno. Nismo zadovoljni na kraju utakmice jer smo morali bolje, ali treba napomenuti da je Leverkusen odigrao odlično.

DPA/Pixsell

Trener Simeone već je u prvom poluvremenu zbog ozljeda Saula i Siqueire morao napraviti dvije zamjene.

- Ozljede su uvijek problem, no najvažnije je da nismo bili pravi, nismo ušli u utakmicu na pravi način. Nema se tu što puno reći, nismo bili dobri.

A kad je 15 minuta prije kraja isključen i Tiago, Atletico je bez prava na novu zamjenu ostao s 10 igrača od čega tri napadača.

- Inače se odlično slažem s Griezmannom, no danas naša suradnja nije bila dobra. Stvarno je dobar dečko, dobar igrač i lako je igrati s njim. Uostalom, kao i s ostalim napadačima, ali danas niti sam ja bio dobar, niti ostali. Ništa nismo napravili - utučen je Mandžo.

DPA/Pixsell

Ipak, Atletico je i dalje favorit za prolazak dalje. Minimalan poraz daje im za pravo da igrači Diega Simeonea vjeruju u četvrtfinale.

- Vjerujem u prolaz, igramo kod kuće, pred našim navijačima, a znamo koliko smo doma jaki. Dat ćemo sve od sebe da prođemo - zaključio je Mandžo za HRT.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener