Obavijesti

Sport

Komentari 281

Super Mario: Mandžo je zabio "hat-trick" i ušao u povijest...

Super Mario: Mandžo je zabio "hat-trick" i ušao u povijest...
15

Atletico Madrid pobijedio je Olympiacos 4-0 i osigurao prolazak. Mario Mandžukić zabio je tri gola. Nitko prije njega u Atleticu nije zabio "hat-trick" u Ligi prvaka...

VIDEO

Diego Simeone izvadio ga je četiri minute nakon trećeg gola. Cijeli Vicente Calderon ustao je u 69. minuti utakmice i ovacijama s travnjaka ispratio Marija Mandžukića. Hrvat je s tri gola Olympiacosu postao prvi igrač Atletica koji je zabio "hat-trick" u Ligi prvaka. A bilo je upitno hoće li uopće moći igrati.

U subotu je protiv Malage izašao u 57. minuti. Muče ga bolovi u vratu. No igrao je sa slomljenim nosom, kako ne bi s bolovima u vratu. Igrao je Super Mario i zabijao u pobjedi Atletica protiv Olympiacosa u petom kolu Lige prvaka. 

Atletico je na Mandžin pogon osigurao prolazak u osminu finala Lige prvaka drugu sezonu zaredom. Nikad prije nisu uspjeli proći dvije sezone u nizu. Mandži idu velike zasluge. Hrvatski napadač bio je precizan u 38., 62. i 65. minuti utakmice. 

Atletico je odlično otvorio utakmicu protiv Olympiacosa. Raul Garcia je zabio za vodstvo u devetoj minuti utakmice. Na 2-0 povisio je naš Mario Mandžukić u 38. minuti na asistenciju Ansaldija. Mandžo je dočekao loptu na drugoj stativi nakon ubacivanja s lijeve strane i mirno je pospremio iza leđa gostujućeg golmana.

U 62. minuti Mandžukić je zabio svoj drugi gol za 3-0 Atletica. Arda Turan je ubacio s desne strane, a hrvatski napadač pogodio je glavom. Samo tri minute kasnije Mandžo je opet zabio glavom, ovoga puta nakon slobodnjaka s desne strane. 

Atletico je s ova tri boda učvrstio prvo mjesto na ljestvici i s 12 osvojenih bodova iz pet kola osigurao prolazak dalje. 

U drugoj utakmici skupine A Juventus je dobio Malmö u gostima 1-0. Dugo je lomio Juve švedsku momčad, a slomio ju je u 49. minuti preko Llorentea. Tevez je dvije minute prije kraja zabio za 2-0 za Juventus koji je sad preskočio Olympiacos i došao na drugo mjesto u skupini A.

Prešišao Olića

Mario Mandžukić čudesnom predstavom protiv Olympiacosa postao je najbolji hrvatski strijelac u povijesti Lige prvaka. Bio je ovo Mandžin 11. gol u najelitnijem klupskom natjecanju i time je prestigao Ivicu Olića, koji je na 10 golova.

Ronaldo juri Messija

Madridski Real bez ozlijeđenog Luke Modrića poveo je u 35. minuti utakmice na gostovanju kod Basela. Cristiano Ronaldo bio je strijelac nakon što mu je sve sjajno namjestio Karim Benzema. 

Ronaldo se s ovim golom izjednačio s Raulom na drugom mjestu ljestvice najboljih strijelaca Lige prvaka u povijesti. Prvi je Lionel Messi, koji je rekord oborio protiv APOEL-a, sa 74 gola.

Utakmica je ovim rezultatom i završila.

Ludogorec izvukao remi s Liverpoolom

Loše su stvari krenule za Liverpool u Razgradu. Redsi su primili gol već u trećoj minuti utakmice. Zabio je Dani Abalo. No kratko je trajalo slavlje jer je Rickie Lambert sve vratio na početak u 8. minuti susreta.

Liverpool je preokrenuo utakmicu u 37. minuti kad je Henderson zabio za 2-1. Terziev je dvije minute prije kraja zabio za konačnih 2-2.

Dejan Lovren bio je na klupi i nije ulazio u igru.

LIGA PRVAKA, 5. kolo:

SKUPINA A

  • Atletico - Olympiacos 4-0 (Garcia 9, Mandžukić 38, 62, 65)
  • Malmö - Juventus 0-2 (Llorente 49, Tevez 88)

SKUPINA B

  • Ludogorec - Liverpool 2-2 (Abalo 3, Terziev 88 / Lambert 8, Henderson 37)
  • Basel - Real Madrid 0-1 (Ronaldo 35)

SKUPINA C

  • Zenit - Benfica 1-0 (Danny 79)
  • Leverkusen - Monaco 0-1 (Ocampos 72)

SKUPINA D

  • Anderlecht - Galatasaray 2-0 (Mbemba 44, 86)
  • Arsenal - Dortmund 2-0 (Sanogo 2, Alexis Sanchez 57)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 281
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe