Obavijesti

Sport

Komentari 36

Najbolji od najboljih: U igri je ostao poker trenerskih asova

Najbolji od najboljih: U igri je ostao poker trenerskih asova
4

U polufinalu Lige prvaka ostala su četiri vjerojatno najbolja trenera svijeta. "Pravi" trofej dijeli se 24. svibnja, a onaj za najbolje odjevenog trenera odnio je Simeone

VIDEO

Nogometnim znanjem i stilom odijevanja “posramio” je i do jučer mnogo veća trenerska imena. Diego Simeone je frajerčina. Čim je došao u Španjolsku, našao je privatnoga krojača. Crna odijela, koja redovito nosi, ručno su šivana. Ima osebujan modni stil, poseban je po tome, a sad je i u posebnom društvu najboljih nogometnih trenera današnjice.

- Simeone je otkriće, od autsajdera je napravio sjajnu momčad. Pokazao je da je pravi znalac, bit će sve bolji i bolji - oduševljeno o Argentincu govori bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić.

Alen Bokšić tvrdi kako je ovaj Atletico zapravo čista kopija Diega Simeonea iz igračkih dana. Bokšićeve riječi potvrdile su se u uzvratu četvrtfinala protiv Barcelone. Atletico je napadao kad je trebalo, branio se, tukao i bio prgav kad je trebalo. 

Hit-trener i hit-momčad. Diego Simeone definitivno je uspio. Nakon izbacivanja Barcelone nitko više ne sumnja u ekstraklasu njegove momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za mene je Atletico prvi favorit od svih polufinalista. Pa taj Simeone je toliko zajeban lik, opak igrač, svakome može nauditi. Zbog toga ću tipovati na njega - rekao je trener svih trenera Ćiro Blažević.

Ždrijeb polufinala je danas točno u podne, a Atleticu prijete Real, Bayern i Chelsea. Simeone je već dobio jednu rundu protiv Mourinha, Guardiole i Ancelottija - modnu. Proglasili su ga najbolje odjevenim trenerom u Primeri, promijenio je modne trendove u ligi u kojoj su posljednjih godina radili i šminkeri poput Mourinha i Guardiole, danas je tu i Ancelotti. 

Do njegova dolaska u Madrid, naime, nitko se nije odijevao sasvim u crno. Nije loše u modnom stilu biti ispred velikana, ali na kraju će ipak odlučivati teren.

- Bayern i Real i dalje su u prednosti. Ne sviđa mi se samo što je Pep Guardiola počeo fantazirati, izmišljati neke novotarije. Uvijek mu neki eksperimenti padaju na pamet. Čini mi se da je eksperimentirao i protiv Uniteda, ali na kraju je imao sreće. Mora prestati s tim, inače će imati problema u završnici Lige prvaka - kaže Vaha.

Šest su naslova Lige prvaka ukupno osvojili Mourinho, Ancelotti i Guardiola. Taj je trenerski trojac obilježio posljednje desetljeće u Ligi prvaka, ali samo je Simeone do ovogodišnjeg polufinala došao bez poraza. Samo je on pet puta u jednoj sezoni ostao neporažen protiv Barce. S razlogom svi strahuju od njegova Atletica, koji je već sad priča za naslovnice. A što će tek biti ako Simeone s Atleticom ode u finale u Lisabon?!

Najbolji od najboljih:

  • Ancelotti ima dva naslova europskog prvaka kao trener i dva kao igrač
  • Simeone uvijek nosi crno, Argentinčeva odijela su ručno šivana
  • Mourinho je jedini trener s osam polufinala Lige prvaka
  • Guardiola javno podupire odcjepljenje Katalonije od Španjolske
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića