Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nastavljena je tradicija: Svaki modri golman obavezno zaćori

Nastavljena je tradicija: Svaki modri golman obavezno zaćori
3

Žao mi je zbog ovoga što se dogodilo, ispričavam se. Za sve je kriv alarm, mislim da se to svakome može dogoditi, iskren je bio golman Dinama Antonijo Ježina

VIDEO

Antonijo Ježina nastavio je tradiciju. Treći je golman Dinama u posljednjih osam godina koji je zaspao i zakasnio. Filip Lončarić i Ivan Kelava kasnili su na treninge, a Ježina je zakasnio na let kojim su Zagrepčani u ponedjeljak otputovali u britansku prijestolnicu.

Marko Mikulić (21) je tako ni kriv ni dužan dobio priliku da bude rezerva Portugalcu Eduardu na velebnom Emiratesu.

Jučer odletio u London

Igrači Dinama su prema Plesu krenuli malo prije devet sati, a Ježina se u tim trenucima tek probudio. Ekspresno su pozvali Marka Mikulića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Žao mi je zbog ovoga što se dogodilo, ispričavam se - rekao nam je jučer Ježina.

Nakon što je zaspao na let u ponedjeljak, odlučio je u utorak o vlastitom trošku krenuti put Londona i Emiratesa.

- Na kraju sam rekao kako ipak želim biti uz momčad. Dati suigračima podršku barem kao navijač. S tim nije bilo nikakvih problema. Za sve je kriv alarm, mislim da se to svakome može dogoditi - kaže Ježina.

Jučer ujutro je došao u London, otišao je do hotela u kojemu su bili smješteni igrači Dinama, a navečer je, umjesto s klupe, utakmicu gledao s tribina.

- Trener će me vjerojatno kazniti, no najveća mi je kazna to što nisam bio dio momčadi koja je igrala protiv Arsenala - rekao nam je Dinamov golman.

Marko Mikulić je prije dva mjeseca u München putovao s prijateljima u automobilu, u osobnom aranžmanu kao navijač. Sad je dobio priliku biti rezervni golman na utakmici Lige prvaka kad se tome vjerojatno nije niti nadao. Ježina je nakon Eduardova kiksa protiv Olympiakosa nakratko bio i “jedinica”, a pitanje je kakvu mu kaznu sprema Zoran Mamić. Mogao bi Ježina ostati bez desetak tisuća eura zbog propusta.

Lončarića kaznio Tanac

Ježina je treći golman Dinama kojemu se dogodila “nesreća” sa spavanjem.

Sve je počelo 2007. godine kad je Filip Lončarić zakasnio na trening na pripremama Zagrepčana u Hercegovini. Zakasnio je na autobus koji je igrače vozio od hotela do trening-kampa. Uzeo je taksi, stigao je na sam početak treninga, ali je ondašnji trener Branko Ivanković shvatio da je Lončarić došao naknadno. Vjerovao je Lončarić da Ivanković nije primijetio njegov izostanak, ali se gadno prevario. Nije se u prvom trenutku bio ispričao i Tanac mu je zabranio trenirati. Sjedio je Filip na travi i sunčao se dok su suigrači odrađivali svoje. Zbog kašnjenja ga je Ivanković kaznio s 500 eura.

Davor Javorović/PIXSELL

Kelava je platio više od 1000 eura kazne

Ivan Kelava je na trening zakasnio 2011. godine kod Krune Jurčića na Hitrec-Kacianu.

Umjesto u 10 sati, kad je trening počeo, Kelava je trčeći uletio na vježbanje u 10.45 sati. Javio se treneru, koji ga je poslao na trčanje oko igrališta. S obzirom na to da su igrači u svlačionicu trebali doći sat vremena prije treninga, Ivan je kasnio čak sat i 45 minuta. Jedna minuta kašnjenja stajala je 10 eura, pa je Kelava platio više od 1000 eura.

- Crknuo mi je mobitel, pa mi nije zvonio alarm - rekao nam je te 2011. godine Ivan Kelava.

Igor Kralj/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića