Obavijesti

Sport

Komentari 83

Oni su 4. klub u Engleskoj? Pa koji bi onda Dinamo tek bio?!

Oni su 4. klub u Engleskoj? Pa koji bi onda Dinamo tek bio?!
13

NESTVARNO Trojica napadača u najboljoj postavi prvog kola Lige prvaka u izboru portala goal.com su Ronaldo, Thomas Müller i - Dinamov igrač Junior Fernandes...

VIDEO

Godinama, desetljećima “dinamovci” su slušali šale, čak i sprdnju na račun svojih nastupa u Ligi prvaka. E pa sad je došlo vrijeme da se oni malo šale s drugima. Koji bi na ljestvici u Premiershipu bio Dinamo ako je Arsenal četvrti? To je samo jedna od fora na račun engleskog diva koje se, jutro nakon veličanstvene pobjede, pričaju u Hrvatskoj.

- Možete reći što hoćete, ali Dudi i ja smo vjerovali u pobjedu. Čak smo pogodili i rezultat - pričao je podno Maksimira Josip Pivarić, uperivši, ni pet ni šest, prstom u mene.

- Tko je, za Boga miloga, Dudi - pitali su, prilično zbunjeni, engleski novinari.

- Ovaj ovdje - opet je glavom pokazao na mene.

Stajao sam mirno ko kip, praveći se da sam neviđeni ekspert za utakmice Dinama. Realnost je, naravno, nešto drugo. Ja, naime, uvijek mislim da će Dinamo pobijediti. I da sam ovo s Arsenalom doista znao, valjda bih taj “špurijus” kapitalizirao u obližnjoj kladionici. 

Inače nisam baš nešto “vidovit”: kad je prvi put Arsenal gostovao na Maksimiru, na kladionici sam imao “1X”. Završilo je 0-3. Slično je bilo kad su dolazili Anderlecht, Red Bull, Temišva... Više je to bilo hrabrenje, podržavanje Dinama, kluba koji su uoči Arsenala svi već vidjeli na ražnju. 

Uplaćivali su se “hendikepi” na Arsenal, zbrajali dobici i prije no što je utakmica počela... I kao što su u kultnoj seriji “Otpisani” žarili Tihi i Prle. Dinamov Tihi bio je Pivarić, a Prle je Junior Fernandes.

- Nikad nikome nisam priznao da je bolji, pa zašto bih Arsenalu? Dajte, molim vas, svaka im čast, ali morat će se dobro oznojiti oni koji misle uzeti bodove u Maksimiru - rekao je junak utakmice Josip Pivarić.

Jutro nakon pobjede sve je izledalo pomalo nestvarno. Znate li tko su tri napadača u najboljoj postavi 1. kola LP-a? Ronaldo, Thomas Müller i Junior Fernandes!

- Meni to izgleda kao san. Morat će me netko protresti ili uštipnuti... Zar ne izgleda kao san - rekao je Dinamov Čileanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu