Obavijesti

Sport

Komentari 149

Novi debakl Arsenala: Golman Ospina uskočio s loptom u gol

Novi debakl Arsenala: Golman Ospina uskočio s loptom u gol
1

U pokušaju iskupljenja zbog neočekivanog poraza u Zagrebu, 'topnici' su naletjeli na još jedan problem te izgubili na svom Emiratesu od Olympiacosa rezultatom 2-3

VIDEO

Odigrano je osam utakmica drugog kola Lige prvaka. Osim uvjerljivog slavlja Bayerna nad Dinamom, u toj skupini F Olympiacos je kao gost svladao Arsenal na Emiratesu rezultatom 3-2. U pokušaju iskupljenja zbog neočekivanog poraza u Zagrebu, 'topnici' su naletjeli na još jedan problem. U 33. minuti zabio je Pardo za vodstvo gostiju, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Walcott. U 40. minuti Ospina je ugurao loptu u svoju mrežu za novo šokantno vodstvo grčke momčadi. Vratili su se domaćini u 65. kada je zabio Alexis Sanchez, no već sljedeće minute treći gol za goste zabio je Fortounis. Završilo je 3-2 za Olympiacos. 

Poraz Rome kod BATE-a

U skupini E Barcelona je preokretom na kraju utakmice ipak došla do pobjede. Bez ozlijeđenog Lea Messija imala je Barca velikih problema s opasnim gostima iz Leverkusena. Poveo je Bayer golom  Papadopoulosa u 22., a nakon dugog pokušavanja tek je Sergi Roberto u 80. minuti izjednačio. Na krilima tog gola dvije minute kasnije zabio je i Luis Suarez te tako spasio domaćine od poraza ili remija. Ivan Rakitić igrao je do 72. minute. U drugom susretu skupine BATE je iznenađujuće na svom terenu svladao Romu 3-2. Stasević u osmoj te Mladenović u 12. i 30. minuti pogodili su za veliku 3-0 prednost domaćina. Gervinho je smanjio u 66., a Torosidis je u 82. dao malo nade za remi rimske momčadi, no to se ipak nije dogodilo. 

Mourinho izgubio kod Porta

U skupini G Porto je kod kuće svladao Chelsea 2-1. Andre je doveo domaćine u vodstvo u 39., a izjednačio je Willian u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Maicon je zabio drugi gol za Porto u 52., a rezultat se više nije mijenjao. Dinamo Kijev je na gostovanju kod Maccabija slavio 2-0, a golove su zabili Jarmolenko u četvrtoj te Moares u 50. minuti utakmice. 

Valencia slavila kod Lyona

U skupini H Zenit je na svom terenu svladao Gent 2-1 uz golove Dzjube u 35. i Šatova u 67. minuti. Jedini gol za goste zabio je Matton u 56. minuti. Valencia je slavila na gostovanju kod Lyona 1-0, a jedini gol zabio je Feghouli u 42. minuti susreta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica