Obavijesti

Sport

Komentari 203

Real se provukao u Bugarskoj, Liverpool izgubio kod Basela

Real se provukao u Bugarskoj, Liverpool izgubio kod Basela
12

Real Madrid, Arsenal, Borussia te Bayer pobijedili su u utakmicama 2. kola LP, dok je Liverpool iznenađujuće poražen od Basela. Ludogorec je bio vrlo blizu senzacije

VIDEO

Skupina B

Iako je Ludogorec poveo, a Cristiano Ronaldo promašio penal, Real Madrid ipak je uspio doći do pobjede u drugom kolu skupine B Lige prvaka. Pred prepunim stadionom u Sofiji "kraljevski klub" došao je do pobjede golovima Ronalda i Karima Benzeme. Luka Modrić odigrao je korektne 73 minute u momčadi Reala kada ga je zamijenio Toni Kroos.

Domaćini su šokirali momčad Carla Ancelottija već u šestoj minuti kada je Marcelinho nakon kornera ostao sam na drugoj stativi i zabio za 1-0. Samo pet minuta poslije Real se mogao vratiti u utakmicu, ali je Cristianu Ronaldu penal sjajno pročitao domaći golman Stojanov te zadržao vodstvo Ludogorca.

Koncentracija obrane zelenih, međutim, ponovno je pala u 24. minuti kada je Moți srušio Ronalda, a Portugalac ovaj put silovito pogodio s bijele točke za izjednačenje i 69. gol u Ligi prvaka (Raúl vodi sa 71 golom).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Napadali su Madriđani do kraja, ali Ludogorec je oklijevao sve do 77. minute kada je Marcelo uposlio Benzemu, a Francuz zabio osmi gol u posljednjih 14 utakmica u Ligi prvaka, samo sedam minuta nakon što je ušao u igru. Ronaldo se u završnici žalio na bol u nozi, no još se ne zna koliko je ozbiljna njegova ozljeda.

Liverpool s Dejanom Lovrenom u postavi svih 90 minuta iznenađujuće je izgubio na gostovanju u Baselu. Nakon što su teškom mukom svladali Ludogorec na Anfieldu u prvom kolu, "redsi" su i ovaj put pružili blijedu predstavu. Dovoljno je reći kako njihova prva napadačka igla Mario Balotelli u prvom poluvremenu nije imao niti jedan dodir lopte u protivničkom šesnaestercu.

Švicarci su presudan gol zabili u sedmoj minuti drugog poluvremena. Rak-rana momčadi Brendana Rodgersa opet se pokazala; nakon kornera se u gužvi na petercu najbolje snašao Marco Streller i pogodio za veliko slavlje na St. Jakob Parku.

Skupina C

Tin Jedvaj nije se našao niti u zapisniku momčadi Bayera koji je u Leverkusenu lako svladao Benficu 3-1. Stefan Kießling i Heung Min-Son kreirali su opasnost za Portugalce u prvom poluvremenu zabivši golove za vodstvo 2-0 na poluvremenu. Iako su se gosti vratili u 62. minuti golom Eduarda Salvija, već u idućem napadu Hakan Calhanoglu zabio je za novo vodstvo od dva gola njemačkog kluba i prvu pobjedu.

U drugoj utakmici skupine C koja je odigrana u 18 sati Zenit i Monaco odigrali su utakmicu bez golova u Sankt Peterburgu.

Skupina D

Galatasaray je poslužio Arsenalu kao iskupljenje pred njihovim navijačima nakon poraza od Borussije u prvom kolu. "Topnici" su torpedirali Turke 4-1 riješivši pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu.

Bio je to dan Dannyja Welbecka koji je u 22. minuti prvo zabio na dodavanje Sáncheza, potom još jednom zabio osam minuta poslije, a Čileanac Sánchez četiri minute prije predaha postiže gol za 3-0.

U drugom poluvremenu Welbeck je upotpunio hat-trick već u 52. minuti, no glupost je potom napravio Wojciech Szczesny faulom za penal u 61. minuti, zbog čega je dobio izravan crveni karton. Burak Yilmaz zabio je iz penala za konačnih 4-1.

U drugoj utakmici skupine D Borussia Dortmund i dalje je nastavila pružati sjajne europske predstave iako joj u Bundesligi baš i ne ide najbolje. Slavili su kod Anderlechta 3-0 golovima Cire Immobilea iz treće te dvama golovima Adriána Ramosa iz 69. i 79. minute. Nijemci su vodeći sa šest bodova u toj skupini.

Liga prvaka, 2. kolo (srijeda)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta