Obavijesti

Sport

Komentari 0

Modrić zabio, Real imao 4-0 pa se umalo osramotio u Ukrajini

Modrić zabio, Real imao 4-0 pa se umalo osramotio u Ukrajini
14

Real je vodio 4-0 u Ukrajini. Luka Modrić zabio je drugi gol. Šahtar je u 11 minuta zabio gostima tri komada, no madridski klub ipak je izdržao i spasio se blamaže

VIDEO

Real Madrid bio je na korak od blamaže u Ukrajini. Madriđani su vodili 4-0 do 77. minute susreta, a na kraju su morali strepiti za pobjedu. Završilo je 4-3 za Madriđane.

Luka Modrić počeo je akciju za prvi gol i zabio je drugi, a Rafa Benitez izvadio ga je u 62. minuti. Slučajno ili ne, nakon toga je počeo raspad sistema u Realu.

Madridski klub do ove utakmice nije primio niti jedan gol u Ligi prvaka, a u 11 minuta primio je tri komada. Nešto što se ozbiljnim momčadima ne bi smjelo događati.

Luka i Mateo zajedno na terenu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Benitez je od prve minute na travnjak poslao hrvatski dvojac. Upravo su Luka i Mateo zaslužni za prvu opasnu akciju na utakmici. Namjestili su zicer Cristianu Ronaldu već u 2. minuti. Kovačić je napravio veći dio posla i predao Modriću koji sjajno pronalazi Portugalca, no njegov udarac odlazi preko gola.

I to je bilo sve do 18 minute utakmice. Modrić je sjajnom loptom pronašao Garetha Balea na lijevoj strani, golman Šahtara nepotrebno izlazi s gola, Velšanin prebacuje do Ronalda koji glavom zabija za vodstvo Reala. U tom je trenutku PSG kod Malmöa već vodio 2-0, a Šahtar je čekao kiks Parižana. Vijesti iz Švedske vjerojatno su stigle i do igrača Šahtara u poluvremenu. Šanse za prolazak sad su im bile samo teorija. 

Pred kraj prvog dijela Ukrajinci su pritisnuli, ali Real je s 1-0 otišao na odmor. Loša vijest za Rafu Beniteza je ozljeda Varanea koji je morao van u ranom dijelu utakmice. Benitez je zbog ozljeda u pet utakmica u Ligi prvaka ove sezone triput morao mijenjati igrača u prvom poluvremenu. Modrić i Kovačić odigrali su vrlo dobrih 45 minuta.

Modrić zabio pa izašao

Real je u dvije minute potopio Šahtar u drugom dijelu. Prvo je Luka Modrić zabio za 2-0 u 50. minuti na asistenciju Cristiana Ronalda. Modriću je to bio prvi gol ove sezone i prvi gol u Ligi prvaka nakon dvije godine. 

Ukupno je Luka zabio četiri gola u 41 utakmici u Ligi prvaka. Dani Carvajal je u 52. minuti nakon minijature u šesnaestercu i guranja kroz noge braniču prekrasno pogodio lijevom nogom u suprotan kut. 

Benitez je izvadio Luku Modrića u 62. minuti. Naš je igrač bio jedan od boljih na terenu. U tih nešto više od sat vremena povezivao je igru Reala, počeo akciju za prvi i zabio drugi gol.

Umalo blamaža Reala

Ronaldo je pogodio drugi put u 70. minuti. No nakon Lukinog izlaska, Real kao da je stao. Prvo je Šahtar zabio u 77. minuti. Casemiro je srušio Taisona u šesnaestercu, a Teixeira je zabio Realu za 1-4. Madridskoj momčadi to je bio prvi primljeni gol u Ligi prvaka ove sezone. Činilo se kako je to počasni gol, no...

Ubrzo je stigao i drugi. Dentinho je zabio u 83. minuti. Ok, nema panike. Ali u 88. nakon drugog gola Teixeire polako se palio alarm za uzbunu. Real je primio tri gola u 11 minuta, a do ove utakmice u Ligi prvaka nije primio niti jedan! Gosti su sačuvali obraz i na kraju slavili u Ukrajini. No podatak da je Real u dvije utakmice primio sedam golova neće najbolje sjesti onima koji brane Benitezov ostanak na klupi...

Paris Saint-Germain bio je uvjerljiv. Parižani su u drugoj utakmici skupine slavili na gostovanju kod Malmöa 5-0 i također su izborili osminu finala Lige prvaka. Šahtar i Malmö borit će se za treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi.

Liga prvaka, skupina A:

  • Šahtar - Real Madrid 3-4 (Teixeira 77 (p), 88, Dentinho 83 / Ronaldo 18, 70, Modrić 50, Carvajal 52)
  • Malmö - PSG 0-5 (Rabiot 3, Di Maria 14, 68, Ibrahimović 50, Lucas 82)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova