Obavijesti

Sport

Komentari 5

Simeone: Courtois jedva čeka dvoboj protiv 'svog' Chelseaja

Simeone: Courtois jedva čeka dvoboj protiv 'svog' Chelseaja
5

Courtois je u potpuno istom stanju svijesti kao i ostatak momčadi. Svi smo puni entuzijazma i svi smo svjesni važnosti utakmice, rekao je trener Atletico Madrida

VIDEO

Trener Atletico Madrida, Diego Simeone uvjeren je kako njegovog golmana Thibauta Courtoisa neće omesti utakmica protiv svojih poslodavaca. Chelsea večeras siže na Vicente Calderon gdje će se odigrati prva utakmica polufinala Lige prvaka, a Argentinac na klupi španjolske momčadi niti malo ne brine o činjenici da je jedna od njegovih najvećih uzdanica zapravo igrač protivničke momčadi na posudbi u Madridu. 

- Thibaut Courtois je u potpuno istom stanju svijesti kao i ostatak momčadi. Svi smo puni entuzijazma i svi smo svjesni važnosti utakmice, ne samo za njih same, već za cijelu momčad. U ovom trenutku riječi nisu važne, one su tu samo zbog naslova u novinama - rekao je Simeone te se osvrnuo na medijske priče kako Atletico i Chelsea imaju puno toga zajedničkog:

- Nismo isti, ali zbilja imamo nekoliko toga zajedničkoga. Obje momčadi igraju direktno prema golu i obje su u svom prvenstvu primile najmanje golova sa sjajnim obranama. Ove karakteristike odvele su nas oboje do borbe za naslov prvaka - objasnio je Simeone. 

Odlični argentinski stručnjak objasnio je novinarima i kako on vidi dolazak Fernanda Torresa na Vicente Calderon u protivničkom dresu. 

- Fernando je dijete kluba. On voli ovaj klub i ove ljude. Prije i poslije utakmice dobit će ovacije koje zaslužuje, Siguran sam jer će on zauvijek biti jedan od nas - rekao je Simeone. 

O Torresu se osvrnuo i trener Chelseaja Jose Mourinho koji tvrdi kako se njegov napadač sigurno neće skrivati u ovako velikoj utakmici. 

- Liga prvaka je sama po sebi velika motivacija za svakog igrača. Svi žele igrati ovo polufinale i oni koji će nastupiti bit će sretni, a oni koji neće, neće biti sretni. To je jednostavno tako. Ne kažem da će Fernando započeti utakmicu, ali ako bude igrao sigurno se neće skrivati. On je veliki navijač Atletica i mi pričamo o španjolskom nogometu svakodnevno, ali on je isto tako veliki profesionalac i nemam nikakve sumnje da će svaku sekundu provedenu na terenu posvetiti pobjedi Chelseaja - rekao je Mourinho te dodao:

- Imam nedovršenog posla s Chelseajom u Ligi prvaka. Dat ću sve od sebe, kao što uvijek i dajem. Međutim, ponekad pobijedite, a ponekad ne - zaključio je Mourinho. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba