Obavijesti

Sport

Komentari 26

Slaba večer Hrvata u LP: Luka neprecizan, Mandžo rastrčan

Slaba večer Hrvata u LP: Luka neprecizan, Mandžo rastrčan
1

Iako je Real pobijedio Ludogorec u Sofiji, Luka Modrić odigrao je najlošiju utakmicu sezone. S druge strane, Mario Mandžukić opet je pokrivao cijeli teren protiv Juvea...

VIDEO

Drugo kolo ovosezonske Lige prvaka neće se posebno pamtiti kod hrvatskih igrača u Ligi prvaka. Dobru su partiju pružili Mario Mandžukić čiji je Atlético svladao Juventus (1-0) te Danijel Subašić u Monacu iako su "kneževi" uzeli samo bod kod Zenita (0-0).

Razočarali su Ivan Rakitić u porazu Barcelone u Parizu (3-2), Dejan Lovren čiji su "redsi" izgubili u Baselu 1-0 te Luka Modrić, unatoč teškoj pobjedi Reala na gostovanju kod Ludogorca (2-1). Šahtar Darija Srne u završnici je prosuo pobjedu protiv Porta koji je zabio dva gola u kratko vrijeme za 2-2, dok Tin Jedvaj nije bio niti u zapisniku za utakmicu Bayera i Benfice, navodno zbog poštede.

Luka Modrić u Sofiji definitivno nije imao svoju večer. Prema statistici portala Goal, dobio je samo 60 posto duela, imao samo 57 dodavanja uz 81 posto uspješnosti te je kreirao jednu opasnu situaciju pred domaćim golom. Trener Carlo Ancelotti dao je hrvatskom reprezentativcu prednost ispred Tonija Kroosa, no Luka je nije najbolje iskoristio, pa ga je Nijemac zamijenio u 73. minuti.

S druge strane, borbeni Mario Mandžukić ponovno je bio aktivan protiv Juventusa, baš kao i u dresu Bayerna u četvrtfinalu LP prije dvije sezone. Lopte je primao po cijelom terenu. Imao je jedan udarac koji je ukrotio Buffon, a najviše mu je dodavao, zanimljivo, golman Miguel Ángel Moyà; čak pet puta.

Danijel Subašić uspješno je odradio golmanski zadatak kod Zenita sačuvavši praznu mrežu uz tri obrane, čime je zadržao sjajan učinak u najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjecanju. Dejan Lovren, pak, neće moći biti zadovoljan svojom izvedbom u Baselu jer je, osim što je njegova momčad izgubila, osvojio tek 50 posto dvoboja te imao 70 posto točnosti u dodavanjima.

Cijelu statistiku hrvatskih predstavnika druge večeri drugog kola Lige prvaka provjerite na portalu Goal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica