Obavijesti

Sport

Komentari 0

Srna je skrivio penal u porazu, remi Juvea protiv M'gladbacha

Srna je skrivio penal u porazu, remi Juvea protiv M'gladbacha
8

Šahtar hrvatskog dvojca Srna-Eduardo nije se dobro proveo u Švedskoj kod Malmöa, dok je Mandžo od prve minute zaigrao u remiju Juvea protiv M'gladbacha

VIDEO

Mario Mandžukić vratio se u prvi sastav Juventusa nakon izbivanja zbog ozljede, ali nije uspio napraviti prevagu u 70 odigranih minuta utakmice "stare dame" protiv Borussije Mönchengladbach u trećem kolu Lige prvaka. Utakmica je završila bez golova, no Talijani će biti puno zadovoljniji jer su zadržali vodstvo u skupini D.

A tamo im se priključio Manchester City nakon što je u finišu dramatično svladao Sevillu 2-1. U utakmici koja je imala krvavi uvod Andalužani su poveli u 30. minuti preko Jevgena Konopljanke, a izjednačio je samo šest minuta poslije Adil Rami golom u vlastitu mrežu. Pobjedu je "građanima" donio Kevin De Bruyne u prvoj minuti nadoknade.

Wolfsburg je veliki dobitnik trećeg kola u skupini B. Pobijedili su Nijemci PSV Eindhoven kod kuće 2-0 golovima Basa Dosta i Maxa Krusea početkom drugog poluvremena i zasjeli na čelo ljestvice sa šest bodova, a na ruku im je išao remi CSKA-a i Manchester Uniteda u Moskvi (1-1) u drugoj utakmici. Uz to, Nizozemci nisu iskoristili penal u završnici.

Seydou Doumbia doveo je Ruse u vodstvo iz popravnog pokušaja nakon neiskorištenog penala Romana Jeremenka u 15. minuti, a Anthony Martial se, nakon skrivljenog penala zbog igranja rukom, iskupio izjednačujućim golom glavom za konačnih 1-1 u 65. minuti. United i CSKA imaju po četiri boda, PSV je na tri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Madridski Atlético potvrdio je ulogu favorita protiv kazahstanske Astane i slavio na Vicente Calderónu 4-0 uz golove Saúla Ñígueza, Jacksona Martíneza, Ólivera Torresa i autogol Denisa Dedečka. Marin Aničić nije bio u konkurenciji za nastup za goste.

U drugoj utakmici Galatasaray je na domaćem terenu stigao do pobjede protiv Benfice 2-1 nakon preokreta. Nicolás Gaitán zabio je za Portugalce u drugoj minuti, a do poluvremena su Selçuk İnan i Lukas Podolski postavili 2-1.

Malmö je u dvoboju za treće mjesto u skupini A i nastavak natjecanja u Europskoj ligi svladao Šahtar 1-0 golom Markusa Rosenberga iz 17. minute. Imali su domaćini i penal u 56. minuti nakon što je hrvatski reprezentativac Darijo Srna, koji je igrao svih 90 minuta, srušio Bergeta i dobio žuti karton, ali Pjatov je obranio udarac Đurđića. Eduardo je igrao od 71. minute.

Skupina A:

Skupina B:

Skupina C:

Skupina D:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener