Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jedan od najvećih svjetskih frizera predstavio se Zagrebu

Jedan od najvećih svjetskih frizera predstavio se Zagrebu
10

Stručnjak iz londonskog Toni&Guya predstavio je street style kolekciju za 2015. godinu u sklopu Dana ljepote i fitnessa koji su održani na zagrebačkom Velesajmu

VIDEO

Internacionalnom label.m edukatoru, Max Lamprater-u, na showu tijekom vikenda koji je imao na Zagrebačkom velesajmu, u ruke su se među ostalim modelima prepustile i Mirna Medaković  te Tina Katanić.

Stručnjak iz londonskog Toni&Guy-a  predstavio je Street style kolekciju za 2015. godinu u sklopu Dana ljepote i fitnessa koji su održani na zagrebačkom Velesajmu. Prisutni su mogli saznati sve nadolazeće trendove prema diktatu najpoznatijih svjetskih stručnjaka iz Britanije.

- U našim kolekcijama trend diktiraju moda i glazba. Možete osjetiti rock ritam u bob frizurama čiji naglasak je na šiškama.  Kada smo kod muških frizura vraćamo se stilu starih brijačnica iz 40. i 50. godina  - Max Lamprater je najavio najnovije trendove na kosi.

Što se tiče boja za kosu u trendu su fantasy boje sintetičkog efekta. Poželjno je da kosa izgleda plastično u tonovima ružičaste, ljubičaste i plave s bljedunjavim, ispranim efektom, istaknuo je Max.

MAX LAMPRATER - Internacionalni label.m ambasador

Max Lamprater podrijetlom je iz Argentine, a njegova je karijera započela kada se 2001. godine preselio u London i pridružio Toni&Guy-u.

Kratko je vrijeme radio u Knightsbridge-u i Regent Street-u, ali je brzo napredovao i postao voditelj salona u Covent Garden-u.

Godine 2006. seli se u Španjolsku gdje se label.m-u pridružuje kao ambasador. Brzo je razvio veliku strast prema brendu, a njegovo razumijevanje proizvoda i dinamični prezentacijski stil doveli su ga do titule internacionalnog ambasadora

Tečno govori španjolski i engleski jezik, pa ga se često moglo vidjeti kako prezentira i prevodi brojne internacionalne label.m i Toni&Guy seminare.

 Njegove odlične prezentacijske vještine i entuzijastični pristup, postavile su ga na mjesto ključnog člana razvoja edukacijskog label.m tima.

Trenutno živi u Barceloni, a 2014. godina je za njega bila vrlo uspješna jer se pridružio internacionalnom label.m edukacijskom timu, gdje će biti u mogućnosti pokazati i podijeliti svoj talent širom svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...