Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Lijepu guzu bez celulita stvara masaža kružnim pokretima...

Lijepu guzu bez celulita stvara masaža kružnim pokretima...
1

Uz ispravan odabir odjeće, guzu će privlačnom učiniti i redoviti kućni tretmani poput četkanja, masaže i povremenog toplo-hladnog tuša koji potiču protok limfe u tijelu

VIDEO

Kako bi se spriječilo zadržavanje tekućina i gomilanje celulita na tijelu te formirala glatka, čvrsta bedra i stražnjica, potrebno je ubrzati cirkulaciju i poboljšati protok limfe u tijelu. To ćete postići svakodnevnim četkanjem, pilingom (pod tušem), masažama i povremenim naizmjeničnim toplo-hladnim tuširanjima. 

Za četkanje i masiranje vrijedi isto pravilo: oboje se izvodi kružnim pokretima, odozdo prema gore - tako se potiče povratna cirkulacija i smanjuje celulit. Ovakvi će tretmani, u kombinaciji s pravilnom prehranom, kardiotreninzima i ciljanim vježbama, zasigurno osigurati željene rezultate. Ispravan pak odabir odjeće učinit će guzu vizualno manjom ili većom.

Obloj i ispupčenoj stražnjici najbolje pristaju hlače ili rastezljive traperice užega (no ne preuskog), ravnog kroja u tamnoj boji. Izbjegavajte velike, naborane ili ukrašene džepove na stražnjoj strani hlača, vrećaste krojeve, minice, (pre)vruće hlačice, previsoke potpetice i svijetle boje suknji ili hlača.

Smetaju li vas preširoki bokovi, odaberite traperice nižeg struka s velikim stražnjim džepovima. Mali džepovi ili oni između kojih je preveliki prazan prostor, učinit će bokove još širima.  Imate li uske bokove ili ravnu guzu, nosite hlače ili traperice svijetle boje, visokoga ili, ako imate lijepi struk, niskog struka sa zvonolikim nogavicama. Raskošni, naborani ili ispupčeni džepovi na guzi učinit će ravnu, plosnatu stražnjicu vizualno punijom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako ste izrazito sitni, a ne želite izgledati još manje i sitnije, izbjegavajte preuske stretch hlače, jako duge nogavice koje se sužuju prema dolje ili one zavrnute. Odaberite traperice cigareta kroja i cipele s visokom petom u boji hlača. Na taj ćete način vizualno produžiti noge. Visokim ženama odgovaraju hlače niskoga struka i ravnog kroja te zavrnute nogavice, a trebale bi izbjegavati kratke traper hlače, cigareta kroj i nogavice koje su u donjem dijelu izrazito uske.

MAŽU GUZU ULJEM

Kako bi im stražnjica izgledala privlačnije, mnoge je zvijezde prije nastupa, kako bi potakle cirkulaciju, dobro istrljaju hranjivim uljem. Zatim na nju, kako bi dobila seksi sjaj, nanesu bronzer ili shimmer, otkriva Caroline Barnes, vizažistkinja slavnih.

VOĆE I PLES OBLIKUJU LIJEPU STRAŽNJICU

Zvijezda filma “Sjećanja jedne gejše”, kineska glumica Zhang Ziyi, slatku pozadinu zahvaljuje prehrani bogatoj voćem i povrćem. Cheryl Cole, članica britanskoga sastava Girls Aloud, tvrdi da je za seksi izgled njezine guze zaslužno redovito plesanje na nastupima i u klubovima.

BILJNI ČAJEVI TAKOĐER POMAŽU

Jako je važno pripaziti na dostatan unos tekućine (barem 2 do 5 l na dan). Najbolje je piti običnu vodu i biljne čajeve. Zeleni čaj, primjerice, sprečava povećanje masnih stanica i eliminira vodu iz tkiva. Čaj od koprive potiče cirkulaciju i izlučivanje otrova mokraćom.

PUNO SMIJEHA ZA RAD MIŠIĆA

Slatka Cameron Diaz svoju čvrstu i seksi guzu oblikuje surfanjem, trčanjem i pilatesom. No odlučno tvrdi da je za privlačan izgled njezina tijela ipak najzaslužniji svakodnevni vedar i srčani smijeh. Smijanje troši otprilike 50 kalorija u samo petnaestak minuta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'