Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Male oči uz pravilno šminkanje lako mogu postati puno veće

Male oči uz pravilno šminkanje lako mogu postati puno veće
4

Blagi luk obrva i highlighter otvaraju pogled, dramatičan look postiže se umjetnim trepavicama, a uvijanje trepavica i maskara na donjim trepavicama je obavezna

VIDEO

Jedan od najlakših načina za vizualno veće oči je uvijanje trepavica. Najbitnije je da ih uvijete prije nanošenja maskare. Ako kojim slučajem zaboravite, pa ih želite uviti poslije, pričekajte da se maskara dobro osuši kako se trepavice ne bi slijepile. Najbolje od svega je što ih tijekom dana stalno možete uvijati, ako uvidite da više ne izgledaju onako dobro kao na početku. 

Donje trepavice

Iako mnoge žene izbjegavaju maskaru na donjim trepavicama, vizažisti napominju da ona može vizualno povećati oči. Najprije maskaru nanesite na gornje trepavice, a zatim bez ponovnog umakanja, i na donje. Četkicu držite vertikalno i lagano prelazite po trepavicama kako bi postigli savršeni pogled. 

Umjetne trepavice 

Privremene ili trajne umjetne trepavice više nisu nikakav bauk. Za privremene trepavice treba malo vježbe dok se ne naviknete na nošenje, a o trajnima se brinu stručnjaci i potrebno ih je obnavljati svakih mjesec dana. Uz umjetne trepavice dramatičan look je zajamčen. No ukoliko stavljate privremene, pazite da nisu prevelike i svakako ih podrežite ako jesu.

Bijela olovka za oči

Bijela olovka će proširiti oči. Nanesite je na unutrašnjost donjeg kapka, ali koristite meku olovku kako ne bi izazvali iritaciju oči. Dojam upotpunite svijetlim nijansama sjenila, ali samo u unutrašnjim kutevima kapaka. 

Highlighter 

Ako ne želite koristiti bijelu olovku za oči, odlična zamjena je highlighter. Nakon što nanesete sjenilo, iznad kapaka do obrva nanesite highlighter. Razmažite tako da se stopi s make upom. Sjaj će "otvoriti" oči. 

Obrve

Nemojte zaboraviti na obrve. Održavajte ih, a ako ne možete sami potražite pomoć kozmetičara. Pazite da luk obrva ne bude preoštar jer će vas postarati, dok blagi luk čini oči većima nego što zapravo jesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'