Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Savršena fotka u putovnici: Makeup trikovi za ljepši izgled

Savršena fotka u putovnici: Makeup trikovi za ljepši izgled
1

Svjetlucave preparate najbolje je izbjegavati jer stvaraju dojam masne kože. Treba nanijeti primer u boji breskve i bronzer koji odvlači pozornost od sitnih bora

VIDEO

Fotografije iz putovnice ili osobne iskaznice najčešće ne ispadnu onako kako ste priželjkivali. Štoviše, rijetko tko je zadovoljan jer je teško zauzeti pozu kad svijetlo bliješti u tebe. Problem je u tom što ta fotografije traje godinama. Vizažistice Romy Soleimani i Gucci Westman zbog toga su za britanski Vogue podijelile savjete kako na fotografijama ispasti najbolje moguće. 

Primer u boji breskve koži daje zdravi sjaj

Blještavo svjetlo reflektora nimalo ne laska licu pa ono može djelovati pomalo isprano. Stoga je najbolje nanijeti primer koji će ujednačiti ten i popuniti pore. Odličan izbor je onaj u boji breskve koji koži daje zdravi sjaj. 

Prava nijansa korektora skriva podočnjake

U slučaju tamnih podočnjaka najbolje je koristiti puder ili korektor, a vizažistica Romy Soleimani preporučuje ga čak i ženama koje ne koriste ovu vrstu preparata. Najbolje je koristiti puder koji je nijansu do dvije tamniji od tena ili pak korektor koji se bira ovisno o boji podočnjaka. Ljubičaste i plave podočnjake najbolje prikriva korektor sa žućkastim tonovima, a smeđe s ružičastima.

Fotolia

Uz ruže usne ne djeluju isprano

Na usne se preporučuje nanijeti ruž u boji šumskog voća ili ruže. On će im dati svjež i zdrav izgled pa neće zbog bljeskalice izgledati isprano. 

Bronzer odvlači pozornost s problematičnih područja

Najproblematičnija područja su ona oko nosa i oko usta gdje se vide svi tragovi smijeha. Sitne bore najbolje će ublažiti puder, a pozornost s njih odvući će bronzer na obrazima. 

Treba izbjegavati sjajne i svjetlucave teksture bronzera jer će u spoju s blijedom kožom djelovati neprirodno. Preporučuje se koristiti mat varijantu.

Zaboravite na svjetlucave preparate

Puder svjetlucave teksture i sjajilo na usnama u kombinaciji s bljeskalicom fotoaparata može izazvati pravu malu katastrofu. Odbljesak će stvoriti vizualno masnu kožu, a tragovi će se najviše vidjeti na čelu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku