Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Ten je loš, a kosa ne sluša? Otkrijte male beauty trikove

Ten je loš, a kosa ne sluša? Otkrijte male beauty trikove
1

Imate loš beauty dan - podočnjaci su u prvom planu, koža izgleda umorno ili je pak presuha? Otkrijte kako popraviti situaciju malim trikovima i pravilima stručnjaka

VIDEO

1. Pijte puno vode

Možda već stvarno idemo na živce, ali voda doista spašava stvar. Često je glavni izvor lošeg izgleda upravo nedostatak vode. Kad ste dehidrirani, ten je zagasit, a bore su uočljivije. Dakle, voda je rješenje, i to po mogućnosti mlaka i na prazan želudac odmah ujutro. Nastavite se hidrirati tijekom dana i garantiramo da ćete se osjećati bolje, a i izgledati svježije.

2. Pomiješajte proizvode koje koristite

Ako vam je koža uporno presuha, neugodno zateže i nema sjaj, vrlo je vjerojatno da joj uobičajena njega nije dovoljna. Dok ne nabavite adekvatniju kremu, možete pomiješati onu koju imate sa serumom. Kombinacija ta dva proizvoda pomoći će da suzbijete neugodno zatezanje. Možda ćete morati češće nanijeti kremu od uobičajene rutine. 

3. Nemojte paničariti

Da, ti podočnjaci, prištići i tamne mrlje na koži doista loše izgledaju, ali najgore što možete napraviti jest pretjerati s korektorom i puderima. 

Tek će tada lice izgledati još umornije i starije. Ograničite se na korektor, nemojte zažbukati lice. Ako koža bude disala, veća je šansa da će prištići prije proći. Više će vam koristiti da ne prčkate po licu, čime ćete samo produljiti vrijeme koje je potrebno da sve to prođe. Dakle, malo korektora (i to bolje malo manje nego malo više) i više optimizma. 

4. Otvorite oči

Vjerojatno nema goreg od natečenih kapaka, a apsolutno njagore što u toj situaciji možete napraviti jest stavljati puno sjenila. Ili bilo kakvo sjenilo. 

Umjesto toga, nanesite crnu maskaru, i to u dva do tri sloja i vrhovima prstiju, dok se još nije osušila, oblikujte vrhove trepavica prema gore. Na taj ćete način otvoriti oči i vizualno ih povećati pa kapci neće biti toliki problem.

5. U sjaju je spas 

Umorni izgled kože mat puderi će još više naglasiti pa ih zaobiđite. Kad koža nije blistava, kremasti će joj proizvodi pomoći da zablistaju. Kremasti korektor, puder ili rumenilo (naglasak na ili-ili) dobitna su kombinacija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'