Obavijesti

Lifestyle

Komentari 111

10 rečenica koje će ga dovesti u pravo raspoloženje za seks

10 rečenica koje će ga dovesti u pravo raspoloženje za seks
6

Većina muškaraca s oduševljenjem dočekuje seksualnu inicijativu partnerice. Želite li to učiniti suptilno, isprobajte ovih 10 fraza s kojima ćete ga "oraspoložiti"

VIDEO

"Jako si mi nedostajao"

Ako se zbog sklopa okolnosti niste vidjeli neko vrijeme, ovakva rečenica podsjetnik je na ono što dijelite, ali i na onu nježnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnericu ova će rečenica biti nedvojbeno seksi.

"Večeras si ti na redu"

Davanje i primanje sastavni su dio svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svatko ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu za većinu je muškaraca na vrhu seksualnih želja, piše Redbook. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Imam iznenađenje za tebe kod kuće"

Od dječje dobi ljudi su naučeni na riječ "iznenađenje" reagirati s pozitivnim iščekivanjem. Tom ćete porukom pokrenuti seksualne misli u njegovom mozgu i predigru započeti satima prije nego što ćete se vidjeti, savjetuje seksualni terapeut Ian Kerner.

"Trebam te"

Želja i potrebna osnovni su ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima tvore bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija - seks će biti strastveniji.

"Uzmi sa sobom i bocu vina"

Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje s dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći razmišljati o hedonističkim užicima kod kuće.

"Hvala ti"

Malo zahvalnosti, bilo da je riječ o tome što je nešto popravio kod kuće, uskočio u pomoć ili naprosto napravio nešto što nije trebalo, jasno će mu dati do znanja da ga cijenite. Osim toga, to će partnera podsjetiti da ste tim - u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i izvan nje.

"Odlično si mirisao jutros"

Zvuči i previše jednostavno, no ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primijećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijaka od toga.

"Stalno razmišljam o onome kad si ti..."

Prisjećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se usjekla u pamćenje djeluje na nekoliko razina. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što godi egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vrijeme.

"Upucavao mi se ...."

Iako se nije dobro prečesto igrati s ovakvim izjavama, osobito ako niste posve sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena injekcija ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

"Nisam li seksi u ovome?"

Ovakvu je rečenicu ipak najbolje zapakirati u slikovnu poruku. Samopouzdanje je općenito jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi nedvojbeno će i u njemu probuditi želju da vam pokaže kako djelujete na njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...