Obavijesti

Lifestyle

Komentari 303

Čudni razlozi za razvod: Ženi papiga otkrila da ju muž vara

Čudni razlozi za razvod: Ženi papiga otkrila da ju muž vara
4

Ni prevara, ni ljubomora ponekad ne presude braku, ljudi su se razveli zbog 550 mačaka, slomljene proteze za penis, duhova i neutažive želje za seksom

VIDEO

Prevara, financijski problemi, zlostavljanje - iako najčešći razlozi za rastavu braka, nisu oni najčudniji. The Huffington Post izdvojio je 10 najbizarnijih razloga za razvod. 

Mužu se nije svidio animirani film "Snježna kraljica"

Da različiti ukus u filmovima može biti presudan za brak, dokazala je Japanka koja je zatražila rastavu zato što se njezinom partnerom nije svidio animirani film "Snježna kraljica" ili "Frozen". Prema pisanju britanskog lista Metro News rekla mu je ako ne može shvatiti zašto je film dobar, nešto s njim ozbiljno nije u redu. 

Ženu je opsjeo duh

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Muškarac iz Dubaija kao razlog za razvod braka naveo je duha. Supruga je odbila spavati s njim, a njezina obitelj takvo je ponašanje opravdala duhom iz arapske mitologije. Nju je opsjeo duh, a nekoliko religijskih stručnjaka pokušalo je na njoj izvesti egzorcizam. 

Dreamstime

Muškarcu je pukla proteza za penis

Jedan je Rus nakon što je saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu ugradio protezu za penis. Tijekom jedne od vrućih igrica, proteza je pukla, ali je obećao da će nabaviti novu. To međutim nije bilo dovoljno brzo. Njegova je supruga rekla da joj je dosta neuspjeha u krevetu i želi razvod. 

Žena je imala neutaživu želju za seksom

Ni previše seksa nije dobro za brak, ako je sudeći po Indijcu koju je upravo zbog toga zatražio razvod. Svoju je suprugu nazvao agresivnom, tvrdoglavom i autoritativnom ženom koja ga tjera da pije lijekove kako bi bio bolji u krevetu. Također, rekao je da mu je prijetila da će spavati s drugim muškarcima ako je on ne može zadovoljiti. 

Fotolia

Muškarac je suprugu u mobitelu memorirao pod "Guantanamo"

"Medo", "ljubavi", "srećice" - sve to jednom Saudijcu nije bilo dovoljno dobro već je svoju suprugu u mobitelu memorirao pod "Guantanamo". Ona je zbog toga podnijela zahtjev za razvod. On se pravdao time da želi zaštititi svoju privatnost, odnosno ne želi da drugi vide kad ga supruga zove. Njoj se nije svidjelo da ju uspoređuje sa zloglasnim vojnim zatvorom. 

Ženi je papiga otkrila da ju muž vara

Kućni ljubimci vas mogu spojiti, ali i razdvojiti što potvrđuje slučaj u Kini. Žena je posumnjala da ju muž vara kad je njezina papiga ponavljala riječi "razvod", "volim te" i "budi strpljiva". Navodno to nije izoliran slučaj. 

Žena je udomila 550 mačaka

Muškarac je podnio zahtjev za razvod nakon što je njegova supruga udomila 550 mačaka, piše Times of Israel. On je tvrdio da nema gdje spavati ni jesti, a par se čak i pokušao pomiriti. Međutim, odustali su jer se supruga nije htjela odreći svojih kućnih ljubimaca. 

Igor Kralj/Pixsell

Muškarac je čistoću doma shvaćao preozbiljno

Njemica se razvela od supruga nakon 15 godina braka zato što je on bio previše opsjednut čistoćom i čišćenjem. Nikada nije mogla shvatiti njegov perfekcionizam, ali kap koja je prelila čašu bila je ona kad je srušio zid jer je bio previše prljav.

Žena je poljubila konja

Muškarac se razveo od supruge nakon što je na društvenoj mreži vidio fotografiju na kojoj njegova supruga ljubi konja. Supruga je rekla da je to samo dokaz njezine ljubavi prema arapskim konjima i da ne želi biti s muškarcem koji smatra da je to varanje. 

Prevara iz 1940-ih

Talijanski par razveo se 2011. godine zbog prevare iz 40-ih godina. Muškarac od 99 godina zatražio je razvod od svoje 96-godišnje supruge zato što je pronašao ljubavna pisma koje je 40-ih godina izmjenjivala sa drugim muškarcem. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 303
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru