Obavijesti

Kolumne

Komentari 280

Idealna žena? Ne zvoca, ima svoj život, želi redovit seks...

Idealna žena? Ne zvoca, ima svoj život, želi redovit seks...
1

Što muškarci zapravo traže u ljubavi? Ovi dečki su to jasno dali do znanja - ne vole komplikacije, žele zrak i prostor, ali i nježnosti u pravo vrijeme - e to je ljubav!

VIDEO

Martina Kocijan je kolumnistica koja svake srijede piše o svojoj potrazi za ljubavi na internetu. Njezina iskustva i dogodovštine pratite u kolumni Ljubavna srijeda.

Više od 20 dečkiju pitalo me je tijekom 2 mjeseca jedno te isto pitanje - što radim kada ne radim. Ivano-X, Dobrodušan123, Dobri-duh-sa-sjekirom, NORMALAN-I-OK, Zagrepcanin119, vitez-8, Jabadabadu, ZELIM-VEZU, Marko00, Lucky_Boy_B, Veseljak_sam i tigric-77-tvoj samo su neki od njih. Imam li naviku izaći, volim li putovati, otići u kino ili kazalište, pokretati zanimljive aktivnosti s društvom i s dečkom (kad sam u vezi), ići svugdje negdje i raditi svašta nešto... 

Iz prve mi nije bilo jasno zašto ih interesira jesam li aktivna toliko da boli glava, a onda su se počeli odavati ko probuđeni šišmiši iz spilja.

"Gledaj, ovako ti je to. Ako ti meni jesi ovoga nisi napeta, onda je to u redu i to smo riješili iz prve. A ako bi ti samo doma bila i mene prikovala uz kauč, eee to ne bih fala! Imao sam ja cura koje nit bi igdje išle, nit su kreativne u krevetu bile kužiš me, nit bi mene s frendovima na pivu pustile. Dosadne brate do bola, al ono do-sa-dne. Daj ono živnite malo vi ženske, pa koji vam je...samo o braku i djeci razmišljate u tim vašim 30-tima. Nije sve u tome udala se i što's sad? Mužu uteg o nogu i živit tako do penzije? E cure cure."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I imali su dečki pravo. Nije fer ne pustiti svog momka na pivu s dečkima, nije fer ne dati mu da ode gdje god želi (osim drugoj ženi naravno) i nikako nije fer gnjaviti ga svojim emotivnim glupostima, primjerice djecom i brakom u 38-oj godini života. 

Potrudimo li se sad mi žene i stavimo na stranu to što bismo htjele, lakše ćemo čuti ŠTO u ljubavi doista ŽELE MUŠKARCI, a mislim da je vrijeme da ih se napokon i sasluša. 

Dečki žele otprilike ovako...

1. Žene koje ne kompliciraju. To je svakako široki pojam, širi i od svemira, ali vjerojatno znači daj-mi-mira-petkom-s-dečkima, ne svađaj se i ne prigovaraj mi za svaki drek. hvala.

2. Normalne cure. Vjerujem da ovo znači da cura ostane normalna posebice tijekom PMS-a i ne pretvara se u krvoločnog Jetija. Isto tako da ima normalan posao, normalne frendice (koje nisu vještice) i normalnu majku (koju on ne mora viđati prečesto).

3. Cure koje shvaćaju da se nekad situacija zalomi&prelomi pa htio-ne htio, doći ću ti kojiput doma mrtav pijan i dahtati za vratom. I kaj sad ženo, pregrmi to!

4. Seks barem 7 puta tjedno plus 3 extra puta vikendom, a ako ne toliko onda barem 5 puta. I zašto bi to uopće bio problem?

5. Razgovore u kojima pokazujemo znanje, interes, zanimanje i toleranciju. Primjerice, ako se priča o nogometu, nije ok da listamo novi broj celebrity štiva. Ako se priča o vojnim dogodovštinama, nije u redu češkati ga po bradi i tepati u stilu 'a kako si ti to držao pušku kad si sav cakani i mazasti i moj miiiicek hehe'

6. Dati mu vremena, zraka i prostora. Muškarci ne žele pisati SMS-ove,mailove i odgovarati na srčekaste chatove svake sekunde. Žele se javiti i provesti s curom kvalitetno vrijeme. A isto tako žele imati i vrijeme za sebe, frendove, hobije...I što ako se ne javi 4 dana nakon predobrog dejta? To ne znači da mu nije stalo već da je ženi jednostavno htio dati zraka. I prostora. Ili oboje.

7. Prestanak analiziranja svega što se analizirati da. Naravno da je teško zaustaviti ženski mozak kad jednom započne svoj proces, ali zar moramo svaku bogu sekundu prolaziti kroz emotivne trileme i pitati ga što je zapravo mislio kada je rekao da se možda vidi s nama za 3 godine u braku i počesao se po nosi gledajući pri tome u desni gornji kut? Je li to možda znak nesigurnosti u njegovu ljubav? Premišlja li se nakon svega što smo prošli i stvorili? Što on zapravo želi, misli, hoće...aaaa? Pitaj ga ženo, samo ga direktno pitaj i reći će ti. 

8. Ženu koja ga ne želi mijenjati. On je takav kakav je i kakvim ga je majka (priroda) stvorila. Mijenjala bi ga? E pa neće ići, draga moja i na to lijepo zaboravi. Prihvati ga kakav je ili zaboravi. Spuštanje zahodske daske je ionako precijenjeno.

9. Curu koja ga ne sramoti pred frendovima razgovorom o primjerice njegovim novim boksama sa zečićima, koje mu je kupila za Valentinovo. U takvim situacijama on samo želi da se zemlja otvori se i proguta ga. Skupa s pivom.

I zadnja, ali možda najvažnija stvar koju muškarci doista žele je da im cura ne bude dosadna. Ne misle oni na to da smo dosadne ako npr.pletemo pletivo, a propuštamo trening plesa oko šipke. Ne. Jednostavno žele da njihova žena ima svoje zanimacije. Da živi, uživa, provodi se, bude kreativna, zabavna, smije se, veseli, smisli tu i tamo neko iznenađenje (u krevetu, pored kreveta, svejedno im je), brine o njemu ali ne da ga udavi, želi ga ali mu daje i prostora da se on zaželi nje. 

I kada zbrojite sve što naši miceki traže, ne možete a da se ne osmjehnete. Nimalo kao što se smije Freddy Krueger u horor filmovima. Više onako osmjeh koji kaže - bit će sve ok, samo nek nas oni vole. 

Za sve divne muškarce online, kapa dolje :).


Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang