Obavijesti

Lifestyle

Komentari 49

Interesi ili sklad: Otkrijte što se sve skriva iza bračnog broja

Interesi ili sklad: Otkrijte što se sve skriva iza bračnog broja
1

Gdje je put do sreće... Datum izricanja sudbonosnog "da" može odrediti tijek bračnog života te itekako utjecati na budućnost bračnog para, tvrde numerolozi

VIDEO

Sve odluke koje mladi parovi donose vezano uz njihov budući, zajednički život iznimno su važne. To vrijedi i za one, na prvi pogled nevažne detalje koji uvelike mogu utjecati na kvalitetu bračnog života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma vjenčanja također nije zanemariva i ima svoje značenje. 

Numerolozi tvrde kako upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog “da” može prilično odrediti tijek njihova budućega bračnog života. Kako biste otkrili svoj numerološki broj, trebate zbrojiti znamenke datuma vjenčanja. Tako ćete dobiti jednoznamenkasti broj od jedan do devet. 

Ako ste u braku, ovaj vam izračun također može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla. Zbrojite znamenke datuma, odnosno, dana, mjeseca i godine vjenčanja te zbrajajte dalje dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Primjerice, ako je datum vjenčanja 28. 5. 2005. (28+5+2005 = 2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2= 4), vaš je broj četiri. 

Datum vjenčanja = 1; romantičan par koji teži skladu

Ovim datumom vlada Sunce što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno povjerenje. Izbor datuma vjenčanja čiji zbroj znamenki daje jedan otkriva da ste vrlo zaljubljen i nježan par. I vaš je susret bio romantičan. Prije no što ste se odlučili za brak, temeljito ste analizirali jedno drugo jer oboje želite da brak uspije.

Datum vjenčanja = 2; djeca jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mjesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dvije krajnosti. Ili želite vjenčanje u najužem obiteljskom krugu ili javnu ceremoniju. Vrlo važan čimbenik za uspjeh braka bit će emocionalna zrelost obaju partnera. Moguće je i da su djeca jedini razlog za brak. Preispitajte zrelost i ispravnost svoje odluke.

Datum vjenčanja = 3; brak iz interesa?

Ako se doista želite vjenčati iz interesa, onda vam vjenčani dan sa zbrojem 3 savršeno odgovara kako biste popravili materijalno stanje bračnim dogovorom. Ipak, ako od braka očekujete puno, taj broj jamči razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera pa ćete u njoj vrlo vjerojatno roditi puno djece.

Datum vjenčanja = 4; vječna vjernost

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su za vjenčanje izabrali datum kojem je zbroj 4 vrlo su detaljno razmišljali o svim odgovornostima koje brak donosi te pažljivo odvagnuli svako “za” i “protiv” ove važne životne odluke. Ovaj par kao da je spojila sama sudbina. Udružit će snage i raditi zajedno kako bi ostvarili važne životne ciljeve koje ne bi uspjeli ostvariti pojedinačno. 

Datum vjenčanja = 5; komunikacija s partnerom bitna

Ako ste izabrali ovaj datum za dan svoga vjenčanja, znači da vam je najvažnija kvaliteta komunikacije s partnerom. Ova će se veza uspješno boriti protiv dosade, obilovat će putovanjima ili promjenama mjesta boravka. Mladi parovi, koji su se rano vjenčali, npr. još tijekom studija, i pomažući jednom drugom ostali aktivni, pravi su primjer ovog braka kojim vlada Merkur.

Datum = 6; brak vam je nešto najvažnije u životu

Ako ste za vjenčanje odabrali upravo ovakav datum, za svoju ste bračnu zajednicu dobili blagoslov Venere, koja vam omogućava pomirenje u svakoj situaciji. Ljubav, nježnost, mir i sreća obilježja su ovog braka, no to ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju čuvati vezu od iskušenja, no to im ne pada teško jer brak im je najvažniji u životu. Ljubav je snaga ovog braka.

Datum vjenčanja = 7; budite spremni na promjene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može označavati pogreške i ne baš mudre odluke. Obje strane ove bračne zajednice zahtijevat će izvjestan stupanj slobode. Za ovaj vjenčani dan često se odlučuju osobe različitog podrijetla, vjere ili nacionalnosti. Broj sedam označuje iznenađenja u svakodnevici, a jednako tako može značiti i spas u posljednjem trenu. Budite spremni za promjene.

Datum vjenčanja = 8; seks je važan dio bračne sreće

Ovaj datum vjenčanja pokazuje da želite biti složni s partnerom u svakom pogledu, posebno seksualnom, koji smatrate vrlo važnim dijelom bračne sreće. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumiju pogledima, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo. Bit će složni kao par i u zajedničkom poslu i u svim drugim područjima.

Datum = 9; okolnosti protiv, ljubav pobjeđuje

Ako ste za dan vjenčanja odabrali koji daje ovaj zbroj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod utjecajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na  bijeg od kuće. Moguće je i da je riječ o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele nadići. Iako se čini kako su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, a partneri čvrsto duhovno povezani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku